Azok akik hisznek/lehetségesenek tatrtják hogy létezik telekinézis mi alapján gondolják ezt?
Én tudok az elmémmel közvetve atomokat mozgatni.
Csak arra gondolok, hogy megfogom a tollat, a kezeim pedig megfogják, máris atomokat mozgattam az elmémmel.
Erös, gyenge, gravitációs, elektromágneses. Én csak ezeket az eröket ismerem. Szóljatok, ha találtunk újat, akkor újragondolom a telekinézist, addig marad az elsö példám.
Az a baj vele hogy az egész elképzelés is téves elméletileg is lehetetlen. Energiát nem lehet a semmiből teremteni, ez ellentmond minden fizikai törvénynek. Azt csak átalakítani lehet de óriási energia kellene ehhez ez pedig biológiai szinten nincs szervünk ami ilyesmire képes volna.
Például a fekete lyuk stb is sokáig csak elméleti szinten volt de meglehetett magyarázni hogy igen létre jöhet ilyesmi, és jó pár évtized telt el mire találtunk is ilyesmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!