Ha 140 feletti az IQ-m, akkor azért nem értik az emberek a gondolataimat, mert túl buták hozzá?
Kitöltöttem egy felnőtt IQ tesztet (amelyiknek a gyerek változatával Pintér az állami gondozott gyerekeket tesztelné), és 141 jött ki.
Már azt hittem valami értelmesebb dolognak gondolod ezeket a logikai tereket. De így a példáddal együtt hülyeségnek tartom az egészet.
Annál azért szerényebb vagyok, hogy egy 140-es IQ-val rendelkező személynek kezdjek el magyarázgatni valamit...
Biztos egyedül is menni fog...
A logikai terek elmélete filozófiai megközelítés. Amit te írtál (jó megérzés, bár jócskán kiegészítésre szorul), az már egy következmény (a filozófiából következő logikai formalizmus, azaz lehetséges matematika).
De a megközelítés mindent átír (a filozófia már csak ilyen).
Pl a 21. század fizikáját is.
Mi van?
3?4?
🤫😉
És a hárompontosaknál vagyunk újra...
Lenne egy szemantikai jellegűnek tűnő kérdésem: ha azt mondom "minden", akkor ebbe a "semmi" beletartozik, vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!