Szerintetek a jövőben lehetséges lesz mesterségesen előállítani dolgokat?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy elfogynak a nyersanyagok, de kémián keresztül tudnának a tudósok többet csinálni. Ugyanez igaz a vízre, amiből ivóvíz lesz. És még sok más, mint a gyümölcsök és zöldségek.2022. aug. 18. 07:15
11/20 anonim válasza:
"el fognak párologni"
Na jó, de ez 1 milliárd év lesz!
Ha megoldod a sótalanítást, akkor ennyi időd van még.
12/20 A kérdező kommentje:
"Egy ismerősöm történetet ír, ahol a jövőben az emberiség űrhajókon él, azokban pedig mesterséges tájak vannak, szóval kb olyan mintha magyarországot betennéd egy dobozba."
Ezt én írtam
Az még odébb van. Jóval odébb. Majd amikor a nap felfúvódik, akkor fognak kiszáradni az óceánok.
2022. aug. 18. 11:19
13/20 anonim válasza:
Nem, tévedés.
1 milliárd év múlva itt 100 fok lesz a felszínen.
Persze akkor, ha nem csinálunk semmit.
14/20 anonim válasza:
13: ezt hol olvastad???? "tudnodkell.info", vagy tutihir.com? :-DDD
15/20 anonim válasza:
Nézd meg a Nap életciklusát.
Fokozatosan melegszik.
17/20 anonim válasza:
Azt ugye tudjátok, hogy az "elpárolog" nem egenértékű azzal, hogy "megszűnik létezni".
18/20 anonim válasza:
Nyilván nem tudják, de ahhoz nagyon jól értenek, hogy ráfeküdjenek a piros kézre.
19/20 A kérdező kommentje:
Őket hívom lepontozásmániásoknak
2022. aug. 18. 18:46
20/20 anonim válasza:
Persze léteszik egyes országokba már a bolt polcain is vannak mesterséges húsok.De az baj hogy, ha meg van a gép és mondjuk te otthon csinálhatnál kaját 10 félét utána nem vásarolnál semmit.Szóval a kapitalista társadalom összedölne.Szerintem már rég meg van a technologiák amik jobb életet eredményeznének csak a társadalom nem áll készen erre.Ezt max ugy lehetne meg csinálni ahol nincsenek államok meg nagy társadalmak egy elszigetelt helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!