Mivel foglalkozik az ontológia? (ha van ilyen szakma)
Figyelt kérdés
Maga a szó jelentése (ontológia) létfilozófia, de nem tudom van-e ilyen szakma konkrétan, és hogy mit csinál egy ontológus.2022. júl. 17. 16:29
1/10 A kérdező kommentje:
*ontológus (ha van ilyen)
2022. júl. 17. 16:30
2/10 anonim válasza:
Nincs ilyen szakma. Ontológus van, de az nem a szakmája, hanem a filozófiai területe, nézete.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat :)Akkor olyan van hogy filozófus, és annak az egyik területe az ontológia?
2022. júl. 17. 16:50
6/10 A kérdező kommentje:
Mennyit keres egy filozófus?
2022. júl. 18. 16:41
7/10 anonim válasza:
Nem érdemes olyannak filozófusnak menni, aki meg akar gazdagodni. Ez legalábbis a köztudomás.
8/10 A kérdező kommentje:
Igen én is erre gondoltam, hogy ezzel nem lehetne igazán pénzt keresni. Esetleg egy második foglalkozásnak lehetne jó, vagy hobbinak. Engem egyébként nagyon érdekel, ha van valaki akit szintén érdekel, bármikor jelezhet a jövőben beszélgetni.
Köszönöm a válaszokat :)
2022. júl. 20. 21:52
9/10 anonim válasza:
Ja, az ontojógus a jákos betegekkej fogjajkozik. :)
10/10 A kérdező kommentje:
Esetleg anyukáddal :)
2022. júl. 23. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!