Az megtörténhet, hogy ürséta közben az ürhajós összes tartó kötele elszakad? Ilyenkor mi történne, el tudják kapni valahogy, vagy vissza tud jutni az ürállomásra?
Figyelt kérdés
Üdv a kérdésem adott, én úgy tudom 3 "kötél" biztositja az embert ha az ürben van. Gondolom pont azért, hogy egészen minimális legyen az esélye, hogy elszabadul az asztonauta. Sőt ha jól tudom, ha csak az egyik megsérül azonnal biztonságba kell mennie pl az állomásra. De mégis megtörténhet, hogy "elszabadul" az ember és elkezd sodródni az ürbe, erre van vészhelyzeti terv?köszi :)2022. máj. 27. 14:56
11/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mert anyagból van?
2022. máj. 28. 09:25
12/15 anonim válasza:
De egy hegymászóra sokkal nagyobb erők hatnak!
És ott se halljuk naponta, hogy kötél szakadt volna el.
13/15 A kérdező kommentje:
JÓ ehhez nem értek, azt hittem megeshet.
2022. máj. 28. 11:57
14/15 anonim válasza:
Természetesen van az az erő, amitől elszakad, de akkora erőhatástól már az asztronauta is halálos sérülést szenvedne, de lehet, hogy ő szakadna ketté.
15/15 A kérdező kommentje:
értem köszi
2022. máj. 28. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!