Miért nincs ilyen tudomány? (Elmetudomány)
Figyelt kérdés
Ellenérdekeltségbe ütközik?2022. máj. 25. 20:41
31/37 anonim válasza:
Abból, hogy logikai képességed nincs.
32/37 A kérdező kommentje:
Ameddig nem írod szépen le, melyik mondat nem logikus, vagy akár hogy szólna szerinted logikusan, addig nem tudunk téged figyelembe venni.
2022. jún. 7. 18:04
33/37 A kérdező kommentje:
Abban viszont igazad volt hogy van olyan neurológus(deepak chopra) aki foglalkozik ezzel elvileg nem csak privát. Bár még nincs elég infom róla, mert sajnos nem tudok angolul.
2022. jún. 7. 18:11
34/37 anonim válasza:
Többen vagytok? Na ez egy pszichiátriai probléma. Nehéz így látatlanban, vizsgálat nélkül diagnosztizálni. Egy személyes találkozás egy orvossal sokkal célravezetőbb lenne.
35/37 A kérdező kommentje:
Rendben :)
De mi van akkor ha ezt én állítom rólad, amit te rólam? Akkor fifti fifti?
Érted, én mondom hogy pszichiátriai eset vagy mert alapvető dolgokat sem értesz. Én mondom hogy logikai képességed nincs. Ezek igazak iss bazz bocs kicsuszik olyan hülye vagy mint a tök :DDD
Jelentsd mert nem illik ide csak kicsúszott..bocsi
2022. jún. 8. 20:31
36/37 anonim válasza:
Tények ütköznek véleményekkel. A vélemény a tiéd, kérdező. :D
37/37 A kérdező kommentje:
Nekem pedig fordítva tűnik, én közöltem tényeket és te véleményezted a személyemet, de mondja meg egy kívűlálló hogyan látja..(bár gondolom csak trollkodsz)
2022. jún. 10. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!