Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek vihetem valamire,...

Szerintetek vihetem valamire, ha 28 évesen kezdem el azt tanulni, ami érdekel?

Figyelt kérdés

Már van egy főiskolai végzettségem, dolgoztam is 4 évet benne (segítő szakma) de nagyon melléfogtam vele, megutáltam. Viszont ha most kezdek el újra tanulni, akkor vajon kiteljesedhetek benne? Ugyanis ez alsó hangon 5 év tanulás (ha nem lesz pénz tanulni, akkor még több idő), és utána még mindig kezdőnek fogok számítani :S

(5 év alatt egy területen 3 szakmára gondolok, az első elvégzése 2 év, a második 1 év, míg a harmadik megint 2 év). Köszi, ha leírjátok a véleményeteket!

Persze így is - úgy is tanulni fogok, csak elgondolkoztam ezen.

2010. szept. 17. 21:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem simán, mivel mindig az a kifizetődő, ha azt csinálod, amit szeretsz. már jobb alapról indulsz.
2010. szept. 17. 22:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sosem késő belekezdeni abba amit szeretnél, mindig van lehetőséged újrakezdeni, nem a kor számít. Ha van erőd végigcsinálni azt az 5 évet akkor mindent bele!!
2010. szept. 17. 22:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

1. tanulni SOHA NEM KESO.

2. nincs borzalmasabb, amikor utalod a munkadat - ha tehat valtani akarsz, akkor tanulnod KELL.

3. kiteljesedni ugy lehet, ha az ember szivvel-lelekkel csinalja a munkajat, amikor orommel megy be reggel, es a vegeztevel oromet erez, hogy jaj de jo volt a nap. Tehat: TANULJ!

Sok sikert, jokedvet es kitartast, es sok-sok penzt a tanulashoz - es kesobb fizu gyanant is :)

2010. szept. 17. 22:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Idén 28 évesen kezdtem egy osztatlan (öt éves) képzést. Mert meguntam a reáltudományokat, amelyben eddig ténykedtem (matematikus voltam). Most úgy döntöttem, hogy jogot tanulok. Öt évig :) Aztán majd kiderül, hogy mire megyek vele.
2010. szept. 17. 23:19
 5/7 anonim válasza:

Ha van rá időd és pénzed akkor persze, én is szeretnék újra tanulni mert jelenleg bármilyen munka amit kapok szar. És egyik se az amit szeretnék, de nincs elég pénzem fizetni a sulit, és időm se nagyon még éjszakain is be kell menni néha hétköznap az meg nem igazán megoldható.

De ha neked ez megoldható akkor csak támogatni tudom, én már csak tudom milyen fontos olyat csinálni amit szeret az ember

2010. szept. 17. 23:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Aki képes ezen az oldalon megkérdezni egy ilyet, az szerintem nem sokra viheti bármit is fog tanulni. De tény, hogy akkor jobb esélyeid lesznek!
2010. szept. 20. 12:11
 7/7 A kérdező kommentje:

Hú, köszi az első 5 válaszolónak !!! :)

(Csak most értem idáig, a gyerkőcöm eddig nem nagyon hagyott netezni.. :)

Egyébként grafológus, írásszakértő, majd írásanalitikus szeretnék lenni :)

Nektek is sok sikert az életben - és persze az önmegvalósítás terén!

2010. szept. 21. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!