Szerintetek tehetséges vagyok? Vihetem valamire?
persze, menj el a csillag születik nyócvanezerbe
ott úgyis lájkolják a buzerátor sp-t
Ha szereted csinálni és komolyan gondolod.Természetesen:)
Jók a rajzaid.:) Bár ahhoz nagyon profinak kell lenned,hogy elismerjenek ha csak ilyen alakokat rajzolsz és embereket + figurákat.De gondolkozhatsz divattervezésen vagy tervezőnek (tervrajz). :-)
Én is szeretek rajzolni,de csak hobbiként.6B-s cerkákkal rajzolok vagy ilyen szén cerkával.Néha elkenem zsepivel majd átrajzolom és használok radírt is a világosabb részeknek.+ árnyék.
Sok sikert! 14/L
na ti is nagyok vagytok, mit számít most hogy Sp-t rajzoltam? a lényeg a rajz, nem az hogy ki ő.. (azt csak úgy mellékesen írtam a rajzok mellé, hogy kik vannak a képen) az meg a ti dolgotok, hogy nem szeretitek, az ilyenek ne is írjanak mert nem érdekel!
többieknek köszönöm :)
19 vagyok, túl a grafika szak felvételijén :). A rajzokon látszik a gyakorlat, a képzés hiánya, de mindenképp' dicséretes, hogy szeretsz rajzolni, és szeretnél vele komolyabban foglalkozni. Tudni kell, hogy ezek, amiket rajzolsz, nem tanulmányrajzok, ilyet a felvételire csak akkor lehet vinni, ha technikásak. Próbálj élő modellel is dolgozni, nézz utána, hogyan kell, ha máshogyan nem tudsz, interneten. Mindenképp' érdemes rajztanárhoz járni az ügyben, vagy az intézmény felkészítőjére (attól előbb kellene kezdeni, mondjuk valóban egy rajztanárnál).
Olyan nincs, hogy csak ezzel foglalkozol :). Az előző kommentelőhöz is címezném a válaszom. Aki képzőművészeti egyetemre jár, annak ellenére, hogy konkrétan tudja, hogy festő lesz, vagy netán üvegművész, attól még muszáj neki minden más területet is megismerni, elsajátítani, mind technikák terén, mind témák terén. A felvételi is sokszínű.
Az én esetemben volt portrérajzolás élő modell alapján, félíves méret, 90 perc, szén. Színvázlatok összetett csendéletről, A5 méret, 4 db, 45 perc, akvarell technika, vagy tempera. Mértani testek, síkok szerkezeti rajza szabadkézzel, 45 perc, grafit, félíves méret. Természetesen elbeszélgetés is volt a művészettörténet relevánsabb témáiról.
Ha ezzel szeretnél foglalkozni, mindenképp' sokat kell gyakorolnod, már ahhoz is, hogy be tudj kerülni az iskolába.
Még nem túl élethű, de az arcok tényleg szépek :)
Ha szereted csinálni, biztos fejlődsz még. Talán tanulhatnál valahol ilyesmit valami külön órán. Sok sikert!
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!