Vers írással lehet valamire vinni? Mert sokan mondták, hogy nagyon jó, és nagyon szép verseket írok, és hogy még vihetem valamire. De mire?
mutimutimutii:D
amugy sztem dalszövegirásól meg lehet élni.
Amikor úgy érzed, hogy már minden hiába,
Amikor másodszor lépsz megint a hibádba,
Amikor minden mindegy, csak legyen már vége,
Amikor a nap végén imát küldesz az égbe,
Amikor már ugy érzed nem kellesz senkinek,
Amikor teljesen a padlón vagy lelkileg,
Akkor gondolj arra, amikor szép volt és jó,
Akkor gondolj arra, ami épp megnyugtató,
Akkor gondolj arra, hogy vannak kik szeretnek,
Akkor gondolj azokra, akik nem felednek
Akkor gondolj ara, kiért érdemes még élni
Akkor gondolj arra, hogy tovább kéni lépni
Azt hinnéd te rólam, hogy én semmit sem tudok
Azt hinnéd te rólam, hogy még túl kicsi vagyok
Pedig hidd el nekem, sok minden van mögöttem
De előrekell lépni, tudom s rájöttem
Ez a tegnapi versem. Az akkori hangulatom jellemezte, mivel eléggé melankolikus ember vagyok. Gyakran elvonulok az osztály sarkába, és beletemetkezem a gondolataimba. Sajnos ez miatt sokan bántanak.
13 szótagra írtam a verset (remélem mindenhol kijött, de kiszámoltam szóval szerintem igen) Remélem másoknak is tetszik. Bár egyesek nem hitték el, hogy én írtam, és azt hitték lekoppintottam. Ez a saját versem, a hangulatom tükrözi, mint bármelyik többi.
azta, egy 14 évestől tényleg nem rossz:O
nem értek hozzá de innen tehetségesnek tűnsz:) én soha nem tudnék ilyet irni, pedig idősebb vagyok:P valamivel..
szóval, szerintem dalszöveget kéne írnod. hogy hogy kezdj hozzá, azt ne kérdezd. csak írj, írj és írj, egyszer úgyis megtalál majd valaki, és beindul minden, ha a sors és te is úgy akarjátok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!