Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogy kell azt elérni, hogy...

Hogy kell azt elérni, hogy gyorsabban vagy lassabban teljen az idő?

Figyelt kérdés

Én már középkorú vagyok, és életem folyamán sokszor észrevettem, hogy az idő gyorsan, vagy épp lassan telik.

Olykor pont kellemesen normális az idő "múlása", jelene...

Ezt hogy lehet befolyásolni?

Milyen módszerrel lehet befolyásolni az idő múlásának érzetét?

Munkám miatt pl most gyorsítani szeretném, hogy gyorsabban elmúljon az idő, mint ha nem is lenne..s 1 nap könnyedén elteljen...

(Volt már rá példa hogy ilyen/ilyesmi volt!)

De a másik véglet is érdekel, mikor lassan telik, azt hogy lehet elérni?

#normális #lassú #Észrevétlen idő
2022. máj. 16. 03:06
 1/4 Bodnár Máté2 válasza:
100%

Szép estét, nekem akkor telik gyorsan az idő ha valamit élvezek, pl el megyek motorozni,

De ha csak otthol ülök és tv-zek akkor viszont lassan telik az idő

2022. máj. 16. 03:16
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Ahogy az első írja, ha belefeledkezel valami tevékenységbe, akkor órák repülnek el nagyon gyorsan, viszont ha unatkozol, nem csinálsz semmit akkor nagyon lassan tud telni az idő.
2022. máj. 16. 08:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Feledkezz bele a munkádba, örömmel, érdeklődéssel, odaadással csináld, és hipphopp el fognak röppenni a munkaórák!
2022. máj. 16. 10:59
 4/4 anonim ***** válasza:
48%
Koncentrálj!
2022. máj. 16. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!