Házi módszerekkel,hogyan lehet meggyorsitani a vaslemez rozsdásodását? Minél gyorsabban,minél rozsdásabb,rusztikus vas felülelet szeretnék elérni.
Kint hagyod a napon, és naponta többször vízzel locsolod. Távolíts el róla minden zsírt/olajat, ami esetleg rajta lehet, mert az is lassítja a rozsdásodást. Mást szerintem nem nagyon tehetsz vele házilag. A lényeg az, hogy ne tedd folyamatosan víz alá, mert kell az oxigén is a folyamathoz. Ezért locsold minél többször, ha már leszáradt róla a víz.
Bár azt nem tudom, hogy ezzel a módszerrel mennyi idő alatt tudsz olyan eredményt elérni, amilyet szeretnél.
Régebben láttam youtube videókat rat tuning autóknál hogyan csinálták a rozsdás motorháztetőket.
Keress rá
Köszönöm a tanácsokat.
Közben érdeklődtem máshol is.
Van aki a sósav+viz keverékkel locsolást ajánlja,van aki a hidrogén peroxid+sósav+viz keveréket.
Kipróbálom.
Azért még várom a válaszokat,hátha valakinek van egy nagyon szuper egyszerű,gyors módszere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!