Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Tènyleg ilyen egykaptafa...

Tènyleg ilyen egykaptafa emberek vannak?

Figyelt kérdés

Járok kelek ès azt vettem èszre hogy ugyan sokkal szebbek ès ápoltabbak,de a legtöbb mintha klónja lenne a másiknak.

Ugyanaz a haj ,max 3 fajta változat, esetleg más szín.

Ruházat ugyanez.

A nőknèl mèg jobban szembetűnő ez. Szuperszèpek ,de mintha fènymásolóból jönnènek ki.

2022. máj. 5. 12:21
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Ha Kínában élsz, lehet.
2022. máj. 5. 12:29
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
Igen
2022. máj. 5. 12:31
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem régen sokkal inkább egyformán néztek ki az emberek. Ma sokkal jobban elfogadott a különbözőség. Divatok meg mindig is voltak.
2022. máj. 5. 12:36
 4/6 anonim ***** válasza:
72%
Én is ezt látom. Minden fiatal lány tök ugyanúgy néz ki: hosszú barna haj, fekete felső, tüdőnadrág, pacsker. Nem is kell válogatniuk a pasiknak, hiszen mind egyforma. Az én fiatalkoromban sokkal behatároltabb volt a divat, mégsem voltunk egyformák.
2022. máj. 5. 15:10
 5/6 TappancsMancs ***** válasza:
100%
Ez amire utalsz a divat. A divat pont ez, hogy van párféle nagyon elterjedt ruházat, frizura és az egyebek. Ez más korokban még ilyenebb volt, de még az ókorban is voltak ruházat típusok, csak még kevesebb változatban. Ez a divat amire kérdezel, legalábbis úgy tűnik.
2022. máj. 5. 15:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

"Az én fiatalkoromban sokkal behatároltabb volt a divat, mégsem voltunk egyformák."

Vagy egyszerűen csak akkoriban még volt szemed a különbségekhez, mert az egyformasághoz szoktál. Ahogy a japán arcok is csak elsőre tűnnek egyformának, de ha leéltél köztük néhány hónapot-évet, sokkal jobban meg tudod őket különböztetni.

2022. máj. 5. 15:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!