Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Lerombolt piramis egy domb...

Lerombolt piramis egy domb tetején?!

Figyelt kérdés
Régebben olvastam egy olyan piramisról amit elkezdtek építeni de később leromboltak(az építettő zsarnok mivolta miatt büntetésül eltöröltek minden emléket róla) Sajnos azóta elfelejtettem a nevét. Nem találom bármilyen kulcsszóval is keresem, akármilyen nyelven.A különlegessége az, h egy dombra épült és nagyobb lett volna a nagy piramisoknál. Még annyira emlékszem, h valahol Kaírótól nyugatra fekszik. Esetleg olvasott már valaki erről? Tudja valaki a nevét? Válaszotokat segítségeteket előre is köszönöm!

#Egyiptom #piramis #Dombon #Lerombolt
2022. ápr. 24. 23:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Valamelyik ezek közül az:

[link]

2022. ápr. 24. 23:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Itt kerestem elöszőr! De azért köszönöm a válaszod
2022. ápr. 24. 23:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez az összes egyiptomi piramist tartalmazza. Ha itt nincs, akkor te valamilyen maja piramisra emlékezhetsz...
2022. ápr. 24. 23:15
 4/4 anonim ***** válasza:
65%

Talán ez:

[link]

2022. ápr. 25. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!