Ezeket a feladatokt nem értem ha valaki kérm irja meg a választ mert nagyon sürgöös lenne?
B@sszus, csapd fel azt a történelemkönyved, olvasd el a leckét /ha megtanulod, bónuszpont jár érte/, és válaszold meg!
A lusta mindenedet! Annyi idő alatt, míg ezt leírtad, elolvashattad volna vagy akár meg is guglizhattad volna te észlény!
Ha meg nem bírod értelmezni a kérdéseket, akkor szövegértésből egyes.:|
De abba a rohadt könyve nincs benne ** na
és a neten sincs mert minden szart kiad csak azt amit keresek azt nem......
Arra nem veszed a fáradtságot, hogy kicsit utánnajárj a neten? Majd itt válaszol valaki mi?
Remélem nem!
Nyáron abaromság ment itt télen meg a jókis házifeladataitokat oldjuk meg?
Ne mondd már, hogy ezeket nem találtad meg a gugli segítségével...
Ha tényleg így van, akkor nagyon szerencsétlen lehetsz:D
Tanuld meg használni a keresőt, hasznodra fog válni.
Gondolom már úgyis késő, mert nyílván mára volt házi.
De komolyan minden rosszindulat nélkül mondom, hogy - ha valóban nem lustaság volt - akkor tanulj meg neten keresni, mert ezeket kereken 8 perc alatt meg lehet találni mindet, kipróbáltam.
(Persze Héraklészt pl. tényleg illik tudni, de rááldoztam 30 másodpercet, hogy vajon meg lehet e találni. :) )
Bocsi az off-ért, de ha arra nem is lesz soha szükséged, hogy pl. Dareiosz élt-e egyáltalán a Thermopülai csata idején (nem), arra, hogy neten tudj keresni, arra tuti.
Ebből is láthatjátok, mennyire sanyarú sorsa volt a szüleiteknek a Google nélkül.
Képzeljétek el, akkor még figyelni kellett az összes órán. Borzalmas volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!