TErhes lehetek? Sűrgőős! (lent)
Figyelt kérdés
Augusztus 22.én történt az aktus, nem védekeztünk, de elmentünk orvoshoz esemény utánik kiíratni. meg is jött tőle pár napra rá, de viszont kimaradt 1 hónap és most megint úgy néz ki hogy ez a hónap is ki fog maradni.Viszont fel van puffadva az egész hasam, de most nem tudom mitől, meg fog jönni, vagy esetleg a rosszabb eset. Lehetek terhes? Vagy a nagy hormon tartalmú gyógyszer miatt össze kuszálódott bennem minden és azért maradnak ki hónapok. Félnem kéne???2011. okt. 17. 16:41
1/5 anonim válasza:
Minden elképzelhető, de helyetted nem fogom tudni lepisilni a 400 forintos terhességi tesztet.
2/5 anonim válasza:
Azóta megint együtt voltatok védekezés nélkül? Mert ha nem, akkor az a valószínűbb, hogy csak összezavarodott a hormonháztartásod, hiszen óriási löket hormont kaptál.
Amúgy meg csinálj egy tesztet holnap az első reggeli vizeletedből, az eldönti...
3/5 anonim válasza:
Teszt? Doki?
Ha nem történt azóta olyan aktus, amikor nem védekeztetek akkor szerintem nem. De ez a tabletta hónapokra felboríthatja a hormonháztartásodat, ha érzékeny vagy az ilyen hormon-bombákra.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem, azóta semmi probléma nem történt minden rendben volt, védekeztünk.
2011. okt. 17. 16:48
5/5 anonim válasza:
esemény utáni után is terhes maradhatsz, szerintem menj el orvoshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!