Ha valakinek a face-n a neve mögött zárójelben írva az van, hogy Dr...annak a 2 betűnek a sz.ig. kártyáján is szerepelnie kell - különben az illető egy briganti?
Figyelt kérdés
...és, mondjuk, a szig kártyán nem azért nem található a 2 betű, mert a tudományos fokozatot nem 'közben' szerezte (állítása szerint 13 éve).2022. jan. 12. 15:38
11/11 A kérdező kommentje:
Ez egy párkapcsolat lenne...szerintem nem az én egómmal van baj, hanem azéval, aki valamely beteg elképzelés szerint szükségesnek tartja, hogy így adja el magát. Én most még nem borítok....megfektetem néhányszor, aztán elküldöm a jó édes anyjába. Tudja, hogy kit b.sz át(!!)
2022. jan. 13. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!