Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi van a halál után?

Mi van a halál után?

Figyelt kérdés

Mi történik ha meghalunk? Egyből arra ébredünk, hogy egy 4 éves kisgyerekek vagyunk, vagy csak megszűnünk létezni, minden feketeség, talán egy utolsó kép a szeretteinkről. Mi történhet. Reggel ez járt a fejemben, és kicsit izgalomba jöttem, mint amikor tudod, hogy kapni fogsz valami ajándékot.

Vagy egy olyasmi világba kerülünk , mint amikor álmodunk? Ugye a fura nem tisztán látott világ.

A vallási szemponton kívül minden érdekel.

16/F

2021. dec. 30. 10:59
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
De ennél a témánál neked mi fér bele? Úgy értem a kérdésre nem lehet biztos, bizonyított választ adni, csak elmélkedni róla, ergo akkor minden válasz ezotéria?
2022. febr. 5. 11:09
 22/36 anonim ***** válasza:

A tudományban tudományos tényeket mondunk.

Ha elmélkedünk, akkor pedig mindig leírjuk, hogy ez csak feltevés (és nem elmélet!)

Ez maradt el nálad: vagyis említeni kellett volna, hogy ezeket a képeket csak az agyad építette fel.

2022. febr. 5. 11:17
 23/36 anonim ***** válasza:

Csak szerinted jelenthető ki, hogy ezt az agyam építette fel, gondolom ezt bizonyítani nem tudod, úgyhogy szerintem nálad is lemaradt, hogy csak elmélkedsz.

De nyilván, amiket leírtam 100%-os meggyőződéssel nem állíthatom, hogy miért történtek, pláne nem tudom mi van bizonyítottan a halál után, csak leírtam, hogy mit gondolok.

2022. febr. 5. 11:37
 24/36 anonim ***** válasza:

Ezért kényes a téma.

Ha olyan véleményed van, hogy amit láttál, azt valószínűleg nem csak az agyad építette fel, azt légy szíves, az ezotérián fejtsd ki. Ott meg lehet beszélni ilyeneket is, azért van.

2022. febr. 5. 12:24
 25/36 anonim ***** válasza:
Akkor a kérdésnek is ott a helye, mert erre tudományos választ adni nem lehet.
2022. febr. 5. 13:08
 26/36 anonim ***** válasza:

Hát, ha telenyomják ezoterikus szöveggel, akkor igen.

A kérdező azonban kifejezetten azt kérte, hogy ezeket mindenki mellőzze, őt csak a valóság érdekli, és a tudományos magyarázatok.

2022. febr. 5. 13:41
 27/36 anonim ***** válasza:
Ő azt kérte, hogy a vallásokat ne keverjük bele. De mi a valóság ? A tudósok is csak találgatnak.
2022. febr. 5. 13:47
 28/36 anonim ***** válasza:

Na igen.

Valóban igen kevés információ van erről - de ami van, az nagyjából arról szól, hogy a halál után nincsen semmi.

A halál körülményeiről szól a többi információ.

A reinkarnációs a és a testen kívüli kísérletek is nagyjából arról szólnak, hogy ilyen nincs.

2022. febr. 5. 13:52
 29/36 anonim ***** válasza:
Az, hogy nincs semmi utána, az is csak egy feltevés. Konkrétan nincs tényszerű magyarázata. A legközelebb hozzá eddig a klinikai halált átéltek voltak, és ők nem a semmiről számoltak be. Rásütöd valamire, hogy ezotéria, amiről több infó van, mint, amire azt mondod, hogy tudományos álláspont.
2022. febr. 5. 14:00
 30/36 anonim ***** válasza:

"ők nem a semmiről számoltak be"

Nézd: ezt már részletesen kitárgyaltuk. Itt is, máshol is.

NEM ÉRDEKEL az ezotériás agymenésed, ami miatt ezt nem vagy hajlandó felfogni, és a kérdezőt SEM érdekli!

MENJ EZZEL AZ EZOTÉRIÁRA!!!

2022. febr. 5. 14:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!