Mi történik ha meghalunk? Egyből arra ébredünk, hogy egy 4 éves kisgyerekek vagyunk, vagy csak megszűnünk létezni, minden feketeség, talán egy utolsó kép a szeretteinkről. Mi történhet. Reggel ez járt a fejemben, és kicsit izgalomba jöttem, mint amikor tudod, hogy kapni fogsz valami ajándékot.
Vagy egy olyasmi világba kerülünk , mint amikor álmodunk? Ugye a fura nem tisztán látott világ.
Én azt hiszem, hogy Isten ítélőszéke elé kerül a lelkem.
2022. jan. 20. 20:53
12/36 anonim válasza:
Szerintem a halál után a tudatunk nem megszűnik, hanem kiteljesedik, visszacsatlakozik a kollektív tudatra. Szerintem az agy nem kreál, hanem kontrollál. Kb olyannak tudom elképzelni mint egy számítógépes játéknál a szerkesztőmódot, ott lehetsz bárhol és bármelyik idősíkban. Idő és tér csak úgy létezik, mint egy számítógépes játéknál, úgy érzékeljük, hogy ezek létező dolgok, de ha lefejtjük a gyökeréig ezeket csak 1esek és 0lák ( csak hasonlat) Szerintem van élet a halál után, és újra találkozhatsz az elhunyt szeretteiddel, mert ugyan úgy része vagy a nagy egésznek mint ők. Valahol a mélyben mind egyek vagyunk.
2022. febr. 4. 20:33
13/36 anonim válasza:
és újraszülethetsz bármilyen formában. YouTube on vannak fent interjúk klinikai halált átélt emberekkel, ők nem a semmiről és a teljes sötétségről számoltak be.
2022. febr. 4. 20:37
14/36 anonim válasza:
Na ja.
Csakhogy ők még élnek.
Amúgy erről már sokszor volt itt szó.
2022. febr. 4. 23:01
15/36 anonim válasza:
Vannak akik emlékeznek az előző életükre és tű pontosan leírják kik voltak, hol, melyik jelentéktelen isten háta mögötti helyen, milyen full átlagos életet éltek... Én szkeptikus voltam, amíg ki nem próbáltam a DMT-t. Az előt is voltak tudatmódosítótol halucinációim, testen kívüli élményeim stb. de mindig letudtam annyival, hogy ilyen a narkó, a halucináció, hogy az agyat így teszi tönkre stb... de azt, amit a DMT adott, az nem halucináció volt, teljesen más megvilágításba helyezte ezt a földi létet... Szerintem az alap feltevés hibás, hogy egy materiális világban élünk aminek az alap feltevése, hogy a semmiből valami lett,az élettelen valamiből pedig élet. ( ősrobbanás elmélet) Inkább olyan mintha minden a kollektív tudaton belül létezne, és annak a törvényei szerint működne.
2022. febr. 5. 05:57
16/36 A kérdező kommentje:
DMT? Erről pontosabban tudnál beszélni?
2022. febr. 5. 10:10
17/36 anonim válasza:
De ne itt!
Ez ezoterikus téma.
Kérdező, írj ki új kérdést az ezotériába erről, ha érdekel.
2022. febr. 5. 10:12
18/36 anonim válasza:
Miért lenne ezotérikus téma? A halál misztikumába miért ne férne bele? A DMT egy elég erős pszichoaktív szer, megtalálható mindenki szervezetében( tobozmirigyben vagy/és gerincvelőben, nem tudom pontosan) a halál előtti pillanatokban, vagy szakaszban szabadul fel. Az ayahuasca fő hatóanyaga, amit az indián sámánok ittak vagy itattak a szertartásaikon. Amit én tapasztaltam az nem evilági élmény volt, nem a valóság torzult mint egyéb tudatmódosítoknál, hanem egy másik világ épült fel előttem, szavakkal nehéz leírni. Olyan motívumokat, hologrammokat és egyéb dolgokat láttam, amit kitalálni magamtól nem tudnék...
2022. febr. 5. 10:57
19/36 anonim válasza:
A valóság nagyon kis szelete, amit érzékelünk, és nem gondolom, hogy minden ott kezdődött, amikor megszülettem és minden ott fog véget érni, amikor meghalok.
2022. febr. 5. 11:00
20/36 anonim válasza:
"amit kitalálni magamtól nem tudnék"
Mármint: tudatosan.
Magadtól találtad ki, ne félj. Ha nem látod ezt a különbséget, AKKOR ezotéria. Csak arra kérlek, hogy legközelebb ezt elsőre is írd le.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!