Olvastam egy olyan elméletet, ami szerint egy Kármán vortex nevű jelenség jöhetett létre ott a hegyekben (baromi hangos és ijesztő hanghatással jár), ettől megijedhettek, elszaladtak, később pedig már a hideg miatt nem jutottak vissza a sátorba. Ennél csak azt nem értem, hogy azóta nem figyelték meg ezt a jelenséget, vagy csak nem tartják fontos tényezőnek? Második tippem az lenne, hogy valamilyen titkos fegyverkísérletbe csöppentek véletlenül, lezuhant ott valami, és attól ijedtek meg. Jó lenne tudni, de olyan régen történt, és annyira hiányosak az adatok, hogy ez már a kb. "sosem tudjuk meg" kategória.
Amerikában is volt 1 hasonló eset, a Yuba County 5. Ott egyértelműbben ki tudtam alakítani a saját véleményemet arról, hogy mi történhetett. :)
Pontosan ilyen címen jelent meg a történetről egy könyv, amely részletesen számba vesz minden lehetőséget, a titkos aktákat és a még (elég sok) élő kapcsolatokat (családot, iskolát, túratársakat, kutatókat, megtalálókat) végigkérdezett a szerző. UFO és véletlen (titkos akciók miatti) baleseteket kizártak elég alaposan.
A #2-ben említett jelenséget nem tudták kizárni. Ez az események idején még nem volt ismert, laboratóriumban igazolták a feltevéseket (olyan típusú rémület, mint ami a helyszínen talált állapotokhoz vezet). Azt is kimutatták, azon az éjjelen lezajló időjárási jelenségek azon a lejtőn ezt lehetővé tették.
Viszont bizonyítani, hogy terepen ez történik, roppant nehéz, hiszen arra lenne szükség, hogy megjósolhatatlan időpontú jelenség úgy történjen, hogy legyenek elszenvedői és megfigyelői is. Akkor is csak az lesz bizonyos, hogy ez létezik. De hogy akkor és ott pontosan mi volt, nem tudni. A bizonyítás azon a kizárási elven alapult, hogy ami eszünkbe jutott, abból ezt az egyet nem tudtuk kizárni.
Olvastam róla, láttam videókat.
De azt nem értem hogy hiányozhat valaki nyelve, szeme... erre nem magyarázat se.milyen lavina, vihar.
8
Ez logikus lenne, de arról sehol nem írnak hogy szét lett volna roncsolva az arc vagy a fej, mert ugye az állat masként nem igrn fér hozzá.
Van itt olyan aki szerint bármilyen ismeretlen identitásnak lehet köze hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!