Ez mi? Mandela-effektus, álom, hallucináció vagy valami más?
Semmire nem emlékeztem az Aladdin című rajzfilmből, csak annyira, hogy Aladdin almát lop, mire le akarják vágni a kezét, de Jázmin felfedi, hogy ő a hercegnő, és megparancsolja, hogy engedjék el Aladdint. Tisztán előttem van. Szerintem most, hogy leírtam, ti is emlékeztek rá. Ugye?
.
.
.
Viszont ma megnéztem, és nem is volt ilyen jelenet. Mandela-effektus? Vagy megváltozott az Univerzum múltja, és valóban volt ilyen jelenet régen, csak kikerült később? Vagy csak szimplán hülye vagyok? Szokott lenni időnként, hogy bizonyos dolgokról nem tudom megállapítani, hogy megtörtént-e vagy csak álmodtam, de ezek többnyire jelentéktelen dolgok.
"Simán rosszul emlékszel valamire."
Nem csak simán rosszul emlékszek, hanem konkrétan ott a fejemben egy kb. 3 másodperces jelenet, amiben még beszélt is Jázmin, és azt is tudom mit.
Azt az emlékeidből vetted, és nem csak most gyorsan megnézted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!