Miért támadják sokan Karakó Katalint?
Mert nem jó amit csináltak ennyi
Miért hal meg ennyi ember mégis ha olyan fasza az mrns szutyok?
Miért van ennyi káros mellékhatása?
Mint verrogkepzodes,gyulladások,régi betegségek előjönnek durva formában,autoimmun reakciók és meg lehetne sorolni
"Miért hal meg ennyi ember mégis ha olyan fasza az mrns szutyok?"
Mert elég sokan nem oltatták be magukat. Elég jól látszik az adatokon. (Na jó, a hazaiakon nem, mert azt titkolják, ahogy tudják, de bárhol, ahol normális adatszolgágltatás van, látszik.)
"Miért van ennyi káros mellékhatása?"
Mennyi? Én nem tapasztaltam.
"Mint verrogkepzodes"
Nem mutattak ki ilyet.
"gyulladások"
Forrás?
"régi betegségek előjönnek durva formában"
????
Soha az életben nem hallottam ilyet. Sem kutatási forrásból, sem ismerősök nem tapasztaltak ilyen (van bőven Pfizerrel oltott).
Amúgy egész jó válasz volt...
Olvass kicsit drága még
Ne csak a propaganda oldalakat
Nem Facebook-ot
HITELES forrást keress és megérted
Sok sikert hozza!En nem vitatkozom senkivel sem mert felesleges
Nagyon vicces azt mondod, HITELES forrásokra hivatkozol úgy, hogy egy fia forrást nem adsz a modnanivalódra! 🤣🤣🤣🤣
Amúgy kösz a tanácsot, hiteles forrásokból tájékozódtam...
Csak tippelek, hogy miért támadják, pl. hogy csodaszernek gondolták a vakcinát, miközben nem az, senki nem is állított ilyet. Statisztikailag jobb eséllyel éljük túl vele a betegséget és enyhébb lefolyással. Ettől még meg fognak halni és súlyos esetek is lesznek. A két állítás nem mond ellent egymásnak, csak sokan ezt nem értik.
Ez olyan, mint a biztonsági öv. Egyesek még mindig felemlegetnek halálos eseteket, amit az öv okozott. Csak ebből nem az következik, hogy minden autóban le kell vágni és kihajítani az ablakon.
A másik, hogy egyesek minden új dolgot gyanúsan méregetnek és keresik az egyes eseteket, ahol (látszólag) bele lehet kötni. Ilyen volt a kétféle fémből készült száz forintos is, amiből állítólag tömegesen kihullott a belső része, ujjal ki lehetett nyomni belőle, stb. Érdekes módon most már nem történik ilyen, pedig szerintem ugyanúgy gyártják azóta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!