A Fidesz megteremtette a stabil állam fogalmát, mégis sokan támadják őket, miért?
Az ország végre stabil lett, akárcsak a báttyák ott bent a parlamentben, de ez így van jól. A rendbontó libsik persze csak kritizálni tudnak, mert nekik semmi nem jó, de ahogy fejlődik a dzsépédé és az ország az magáért beszél.
Nincsen olyan terület ahol nem lenne érzékelhető a Fidesz által prezentált javulás az országban. A Gyurcsány idejében meg bezzeg nem volt jóléti munkavállalás.
Most kilehet menni a határontulra dolgozni, munkát vállalni,e zt is Orbán Viktor érte el, mert nélküle csak itthon lehetne dolgozni mint régen. Vejem bádogos most ment ki ausztriába dolgozni nagy pézért! Ideahaza is jól meglehet élni, ha meg nem elég akkor el lehet mellé menni vasazni kicsit, stb. Panaszodás hejet bármi jób!
A legtöbb azért vinnyog, mert kevés a segély.
Alapjövedelemről álmodoznak.
"A legtöbb azért vinnyog, mert kevés a segély.
Alapjövedelemről álmodoznak."
Én legutoljára mikor munkát váltottam, és álláskeresésit kaptam egy hónapig amíg el nem helyezkedtem, majdnem annyi "segélyt" kaptam amiért valaki 8 órában dolgozik.
Szóval nem a segély kevés baba, hanem a munkabér, és ez szégyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!