Koronavírus, szenzor, chip, WHO, beültetés. Videó! Akkor ez már létezik vagy öt éven belül fogják kifejleszteni? Illetve mit tudtok a részletekről azon kívül, ami a videóban elhangzott?
https://www.youtube.com/watch?v=1ZuFBCZa..
"A videóban elhangzottak fordítása:
- Ez az aprócska zöld dolog...
- Ezt az aprócska zöld dolgot beültetik a bőre alá, ami közli, hogy milyen kémiai folyamatok zajlanak a testében és jelzi, ha holnap tünetei lesznek.
- Hűha. Egy valódi transzmitter van benne?
- Igen. Olyan, mint az autóban a felvillanó „Check Engine” (Motor ellenőrzése) fény.
- Ellenőrzi az embert, mielőtt még megfertőzne másokat…
- Így van.
- Nem csak ehhez a vírushoz, hanem az egész koronavírus családhoz próbálunk vakcinát készíteni. Ez a magja a vakcinánknak. Úgy tervezzük meg a tüskét, hogy kapcsolódhasson ehhez a fehérjéhez.
Ha ez a jelenleg klinikai tesztelés alatt álló koncepció sikeresnek bizonyul, Dr. Majarad szerint 5 éven belül egyetlen vakcina képes lesz elpusztítani az összes koronavírust. Ide tartozik a megfázás, a halálos világjárványt okozó törzs, és még sok ezer más.
- Jelenleg ez egy álom?
- Ez nem science fiction (tudományos fantasztikum), hanem science fact (tudományos tény). Rendelkezünk az eszközökkel és a technológiával, hogy ezt most azonnal véghez vigyük.
- És úgy gondolja, hogy ezt majd meg is tudjuk tenni? Hogy beoltsuk az egész világot ez ellen a gyilkos vírus ellen?
- Hogy megvédjen olyan gyilkos vírusok ellen, amiket még nem láttunk, és amiket ma még elképzelni se tudunk."
"Már vannak láthatatlan nanorobotok, akikkel azt mutatják hogy "gyógyszereket" szállítanak."
Nincsenek.
Mindenki nyugodjon le a pichába.
Mit írjak róla?
Most mintavétellel lehet antitestekből kimutatni a fertőzöttséget. Ez az izé meg, ha tényleg működik, ki tudja mutatni azonnal.
Ami elég jó dolog lenne.
Főleg, ha tényleg képes lenne TÖBBFÉLE fertőzés kimutatására.
A folytatás a mindenre jó mRNS vakcináról marginálisan kapcsolódik csak.
És olyan ma még NINCS. Dolgoznak rajta, de nincs. Ami van, az ez az eszköz, ami NEM a mindenre jó oltás.
És az már tényleg csak optimista jóslat.
És facán felfogta a nép a rosszul, zanzásítva közölt tartalmat és sorban jönnek az idióta kommentek, hogy ugyehogy csinált vírus a covid, meg jön Jézus második eljövetele...
Nem. Ezzel a globális néppel SEMMI hírt nem szabad közölni, mert csak a hülyeség terjed belőle.
Én nem írtam olyanokat...
Konkrétan a videó tartalmára voltam kíváncsi, hogy azzal a szenzorral hol tartanak és egyebek.
#9: Értem, amit mondasz, hogy ezzel számszakilag nagyot csökkenne a lakosság. Ámde:
* A maradék lakosságnak is szüksége lenne egészségügyi dolgozókra, ám azok meghaltak.
* Kellenek olyan emberek, akik értenek a robotok építéséhez és javításához, ám ehhez nagyon kevesen értenek, mert a mérnökök közül csak kevesen éltek túl.
* Szükség lenne a tanárokra, akik tanítanák a gyerekeket, ám ők kihaltak. A következő nemzedék már írni-olvasni sem tanul meg, tanárok híján. Senki sem lesz képes arra, hogy magasabb iskolát végezzen, és nincs utánpótlása a robotokkal foglalkozó szakmának sem. Így ha ők kihaltak, akkor előbb-utóbb tönkremennek a robotok, és viszlát, technika!
* Maradt sok árva gyerek, akikről gondoskodni kell. De sebaj, a legtöbbjük úgyis belehal olyan betegségekbe, amelyeket az egészségügyi dolgozók tudnának gyógyítani, ám ők kihaltak.
* Az elitnek szüksége lenne olyan tömegre, ami követi az utasításait, minden kritika nélkül szót fogad nekik. De a maradék népesség eleve bizalmatlan bármely kormánnyal szemben, és nem akar szót fogadni; ehelyett mindenféle összeesküvés-elméletben és babonában hisznek. Ők nevelik fel a következő nemzedéket, így ők is lázadók lesznek. Az elit elveszti a hatalmát, sőt, valószínűleg az életét is.
Bocs, de nekem ez egy disztópia. Sebaj, nekem nem kell majd benne élnem, mivel oltottként úgyis meg fognak ölni.
"A szervezeten belül szállít gyógyszert ez a 0,25 mm átmérőjű robot"
"Ennek érdekében a mérnökök már régóta dolgoznak olyan mikszorkopikus méretű eszközök kifejlesztésén, amelyek az emberbe fecskendezve a beteg területre viszik el a gyógyszer hatóanyagát."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!