Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Koronavírus, szenzor, chip,...

Koronavírus, szenzor, chip, WHO, beültetés. Videó! Akkor ez már létezik vagy öt éven belül fogják kifejleszteni? Illetve mit tudtok a részletekről azon kívül, ami a videóban elhangzott?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=1ZuFBCZa..

"A videóban elhangzottak fordítása:

- Ez az aprócska zöld dolog...

- Ezt az aprócska zöld dolgot beültetik a bőre alá, ami közli, hogy milyen kémiai folyamatok zajlanak a testében és jelzi, ha holnap tünetei lesznek.

- Hűha. Egy valódi transzmitter van benne?

- Igen. Olyan, mint az autóban a felvillanó „Check Engine” (Motor ellenőrzése) fény.

- Ellenőrzi az embert, mielőtt még megfertőzne másokat…

- Így van.

- Nem csak ehhez a vírushoz, hanem az egész koronavírus családhoz próbálunk vakcinát készíteni. Ez a magja a vakcinánknak. Úgy tervezzük meg a tüskét, hogy kapcsolódhasson ehhez a fehérjéhez.

Ha ez a jelenleg klinikai tesztelés alatt álló koncepció sikeresnek bizonyul, Dr. Majarad szerint 5 éven belül egyetlen vakcina képes lesz elpusztítani az összes koronavírust. Ide tartozik a megfázás, a halálos világjárványt okozó törzs, és még sok ezer más.

- Jelenleg ez egy álom?

- Ez nem science fiction (tudományos fantasztikum), hanem science fact (tudományos tény). Rendelkezünk az eszközökkel és a technológiával, hogy ezt most azonnal véghez vigyük.

- És úgy gondolja, hogy ezt majd meg is tudjuk tenni? Hogy beoltsuk az egész világot ez ellen a gyilkos vírus ellen?

- Hogy megvédjen olyan gyilkos vírusok ellen, amiket még nem láttunk, és amiket ma még elképzelni se tudunk."

2021. nov. 14. 14:32
1 2 3
 11/25 Wadmalac ***** válasza:
19%

"Már vannak láthatatlan nanorobotok, akikkel azt mutatják hogy "gyógyszereket" szállítanak."

Nincsenek.

Mindenki nyugodjon le a pichába.

2021. nov. 15. 11:01
 12/25 A kérdező kommentje:
#11. A videót láttad? Kérlek, inkább arról fejtsd ki a véleményedet.
2021. nov. 15. 11:09
 13/25 Wadmalac ***** válasza:
0%

Mit írjak róla?

Most mintavétellel lehet antitestekből kimutatni a fertőzöttséget. Ez az izé meg, ha tényleg működik, ki tudja mutatni azonnal.

Ami elég jó dolog lenne.

Főleg, ha tényleg képes lenne TÖBBFÉLE fertőzés kimutatására.

A folytatás a mindenre jó mRNS vakcináról marginálisan kapcsolódik csak.

És olyan ma még NINCS. Dolgoznak rajta, de nincs. Ami van, az ez az eszköz, ami NEM a mindenre jó oltás.

És az már tényleg csak optimista jóslat.

És facán felfogta a nép a rosszul, zanzásítva közölt tartalmat és sorban jönnek az idióta kommentek, hogy ugyehogy csinált vírus a covid, meg jön Jézus második eljövetele...

Nem. Ezzel a globális néppel SEMMI hírt nem szabad közölni, mert csak a hülyeség terjed belőle.

2021. nov. 15. 13:02
 14/25 A kérdező kommentje:

Én nem írtam olyanokat...

Konkrétan a videó tartalmára voltam kíváncsi, hogy azzal a szenzorral hol tartanak és egyebek.

2021. nov. 15. 13:04
 15/25 A kérdező kommentje:
A chip pedig csak azért keveredett bele, mert ahol először olvastam erről az egészről, illetve ahol a videót találtam, ott a chipről is volt szó. De a videóban arról nincs szó.
2021. nov. 15. 13:06
 16/25 Wadmalac ***** válasza:
0%
Hát valami chip kell, hogy RFID-d legyen. :)
2021. nov. 15. 15:03
 17/25 A kérdező kommentje:
Jó. Én nem értek ehhez, még csak mostanában kezdtem olvasni a témában.
2021. nov. 15. 15:05
 18/25 anonim ***** válasza:
71%

#9: Értem, amit mondasz, hogy ezzel számszakilag nagyot csökkenne a lakosság. Ámde:

* A maradék lakosságnak is szüksége lenne egészségügyi dolgozókra, ám azok meghaltak.

* Kellenek olyan emberek, akik értenek a robotok építéséhez és javításához, ám ehhez nagyon kevesen értenek, mert a mérnökök közül csak kevesen éltek túl.

* Szükség lenne a tanárokra, akik tanítanák a gyerekeket, ám ők kihaltak. A következő nemzedék már írni-olvasni sem tanul meg, tanárok híján. Senki sem lesz képes arra, hogy magasabb iskolát végezzen, és nincs utánpótlása a robotokkal foglalkozó szakmának sem. Így ha ők kihaltak, akkor előbb-utóbb tönkremennek a robotok, és viszlát, technika!

* Maradt sok árva gyerek, akikről gondoskodni kell. De sebaj, a legtöbbjük úgyis belehal olyan betegségekbe, amelyeket az egészségügyi dolgozók tudnának gyógyítani, ám ők kihaltak.

* Az elitnek szüksége lenne olyan tömegre, ami követi az utasításait, minden kritika nélkül szót fogad nekik. De a maradék népesség eleve bizalmatlan bármely kormánnyal szemben, és nem akar szót fogadni; ehelyett mindenféle összeesküvés-elméletben és babonában hisznek. Ők nevelik fel a következő nemzedéket, így ők is lázadók lesznek. Az elit elveszti a hatalmát, sőt, valószínűleg az életét is.

Bocs, de nekem ez egy disztópia. Sebaj, nekem nem kell majd benne élnem, mivel oltottként úgyis meg fognak ölni.

2021. nov. 15. 18:07
 19/25 A kérdező kommentje:
Légy szíves, a kérdésre válaszolj... A többit privátban.
2021. nov. 15. 18:43
 20/25 anonim ***** válasza:

[link]

"A szervezeten belül szállít gyógyszert ez a 0,25 mm átmérőjű robot"

"Ennek érdekében a mérnökök már régóta dolgoznak olyan mikszorkopikus méretű eszközök kifejlesztésén, amelyek az emberbe fecskendezve a beteg területre viszik el a gyógyszer hatóanyagát."

2021. nov. 19. 12:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!