Milyen természetes anyagot tudnék használni, amivel ha érintkezek, akkor nem adja át a hideget?
Figyelt kérdés
Részletesebben: Asztalon fekszik az alkarom a billentyűzet leütéséhez, de az asztal lakkozott (jól tudom, hogy a lakk jó hővezető?) és rendszerint hidegnek érzem egy idő után a kezemet. A mozgás hiánya is közre működik, de tény, hogy hideg az asztal felülete.
Tanácsot szeretnék kérni abban, hogy mit tegyek a kettő közé? (A hőmérséklet állandó, 19°C nagyjából, tehát az a tárgy is átveszi ezt a hőmérsékletet, amit a kezem és az asztal közé tennék.)
És azért tettem ebbe a kategóriába, mert választ is szeretnék kapni arra, hogy miért érzem egyik tárgyat hidegnek, míg egy másikat nem vagy kevésbé?
2021. okt. 20. 19:20
1/5 anonim válasza:
A hovezetesi tenyezo miatt. Ami anyagok jo hovezetok, azok elvonjak a kezedtol a hot. Hasznalj valami jo hoszigetelot, pl. Hungarocell lap, vagy egy kismeretu torolkozot, nekem ilyen gumis-plussos soralatet vagy mi van a bill ele fektetve.
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyönyörű magyarázatot 1-es!! A törölköző tényleg jó ötlet, köszönöm!
2-es: "természetes". 2. szó volt.
2021. okt. 21. 14:58
4/5 anonim válasza:
Megteszi egy vastagabb filc is. Lehet asztal színében, és csúszkál a kezem mozgásával. Ha kevés, teszek rá még egyet.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez is jó, de a kis törölköző is jó ötlet (mint 1-es írta), már csak azért is, mert van itthon.
2021. okt. 21. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!