Mi lesz a Földön évtizedek múlva?
Lassan megközelítjük a 7 milliárd főt, és ez a szám még csak nőni fog.. Hányan férnek el az emberek a Földön? És mi lesz, ha túl sokan leszünk, de annyira, hogy már el sem férünk? Elkezdik írtani az embereket?
Nektek mi a véleményetek?
Bizonyos becslések 10-12 milliárd ember eltartására tartják képesnek a Földet. Nyilván ha túl sokan leszünk be kell vezetni drasztikusan a születés-szabályozást. Persze vannak még drasztikusabb lehetőségek (?)
Volt egy film ahol úgy oldották meg a dolgot, hogy bizonyos kor felett az emberek egy napköziotthon szerűségbe kerültek, ott éltek, dolgozniuk nem kellett és teljes ellátást kaptak ingyenesen. Majd minden héten volt a nagy játék. ahol X fő "nyert". Jutalmul felszállhatott egy hajóra. Ami aztán nem sokkal később üresen tért vissza ...
maci
Én is azon gondolkodtam..
Indiára meg Kínára kéne egy ilyen emberre mérges gázt engedni. :D Azt megdöglene mind.. Az állatok pedig megmaradnának. :)
Jupiter méretűnek kéne lennie a Földnek. :D
Olyan érdekes lenne. Akkor alig tudnánk valamit, mert mire azt a bolygót felfedeznék...
16:03
Szerintem jócskán túlbecsülöd a hívő keresztények számát.
Az más más kérdés, hogy a válaszod másik fele is hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!