Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerinted hogyan és miért...

Szerinted hogyan és miért keletkezett a koronavírus?

Figyelt kérdés

2021. szept. 30. 22:50
1 2 3 4 5 6
 41/52 Barnabas333 ***** válasza:
100%
34es de ő nem vírus tagadó, az egész családját beoltatta. Csak azt állítja az orvosi egyetemen nem tanultak olyan vírusról ami így viselkedik. Ebben a formájában szerinte nem természetes...
2021. okt. 9. 00:09
 42/52 Barnabas333 ***** válasza:
100%
És az 5g tagadókat meg butának tartja...
2021. okt. 9. 00:10
 43/52 Barnabas333 ***** válasza:
100%
Mármint akik szerint káros az 5g...
2021. okt. 9. 00:12
 44/52 Barnabas333 ***** válasza:
100%
38as ha Isten volt, miért hat a vírus az összes fajra? Akkor csak emberre kellene. És pont erre hivatkozik a sebész ismerősöm, hogy emiatt ebben a formájában nem 100% természetes a covid...
2021. okt. 9. 00:45
 45/52 sadam87 ***** válasza:
100%

"ha Isten volt, miért hat a vírus az összes fajra?"

Nem hat az összes fajra.

"És pont erre hivatkozik a sebész ismerősöm, hogy emiatt ebben a formájában nem 100% természetes a covid..."

??????

Már miért ne lehetne természetes attól, nem csak egy fajt tud megfertőzni??? Elég sok olyan vírus van...

2021. okt. 9. 08:13
 46/52 sadam87 ***** válasza:
100%

"Csak azt állítja az orvosi egyetemen nem tanultak olyan vírusról ami így viselkedik."

Hogyan?

"Ebben a formájában szerinte nem természetes..."

Semmi bizonyítékot nem hoztál fel emellett az állítás mellett.

2021. okt. 9. 08:14
 47/52 Barnabas333 ***** válasza:
100%
45ös mondj olyan fajt amire nem hat. Te virológus vagy? És mondj már olyanokat ami minden fajra hat... Kíváncsi vagyok.
2021. okt. 9. 10:14
 48/52 sadam87 ***** válasza:
100%

"45ös mondj olyan fajt amire nem hat."

Azt ugye tudod, hogy ha teszel egy állítást, azt neked kell bizonyítanod, és nem nekem az ellenkezőjét.

De csak hogy ne mondd, hogy nem válaszoltam: egy E. colira, kocsányos tölgyre, vagy havasi cincérre nem hiszem, hogy hatna. Az ismert gazdái mind emlősök (egy elég bizonytalan kígyón keresztüli terjedés merült fel mindössze). Az azért elég messze van az összes fajtól...

[link]

"Te virológus vagy? "

Nem.

"És mondj már olyanokat ami minden fajra hat..."

Nem mondok, mert nincs olyan vírus, ami minden fajt meg tudna fertőzni. A SARS-CoV-2 sem. Úgyhogy az érvelésed... elég gyenge.

2021. okt. 9. 10:20
 49/52 Barnabas333 ***** válasza:
100%
Jaj tudtam, hogy tüdő nélkülieket fogsz írni. Az alap logika, hogy az emlősöket értettem alatta. Szóval te sem bizonyítottad nekem, hogy ebben a formájában ez természetes vírus. Inkább hiszek annak aki orvosi egyetemen tanult és profi sebész lett.
2021. okt. 9. 11:44
 50/52 sadam87 ***** válasza:
100%

"Jaj tudtam, hogy tüdő nélkülieket fogsz írni."

Nem csak az emlősöknek van tüdejük...

"Az alap logika, hogy az emlősöket értettem alatta."

Alap logika, hogy leírsz valamit, és tök mást értesz alatta? :o Neked komoly logikád lehet...

"Szóval te sem bizonyítottad nekem, hogy ebben a formájában ez természetes vírus."

Nem. Mondjuk itt nem is próbáltam, csak igyekeztem rámutatni arra, hogy az érved egyáltalán nem támasztja ezt alá. Nem tudom hallottál-e a "nagyon egzotikus" influenzáról. Az influenza A vírusfaj képes egy rakat élőlényt megfertőzni (ennek megfelelő variánsok: madárinfluenza, sertésinfluenza, stb.). Sajnos a változtok nem nagyon tisztelik az elnevezést, és például a madárinfluenza és a sertésinfluenza is megfertőzi az embert is...

[link]

De a veszettség is közismerten kevés fajt fertőzhet meg. Ja nem.

[link]

Szóval szerinted az influenza és a veszettség is mesterséges eredetű?

Egyébként azt, hogy a vírus valószínűleg természetes eredetű, többek között a genomjának elemzése bizonyítja. Ha mesterségesen módosították volna a vírust, annak lennének nyomai az örökítőanyagában. Ehhez képest minden az ellenkezőjére utal, nagyon valószínűtlen, hogy mesterségesen beavatkoztak volna a vírus örökítőanyagába.

" Inkább hiszek annak aki orvosi egyetemen tanult és profi sebész lett."

Én meg biológia szakot végeztem (jó, ezt vagy elhiszed, vagy nem, de becs szó!). Profi sebész tényleg nem vagyok, mondjuk ahogy már írtam, ez szinte irreleváns is. A sebész nem virológus. Nagyon nem. Mi lenne, hog ha ennyire folglkoztat, megnéznéd, a valódi szakértők mit írnak. Azt nyilván nem várom el, hogy nekem itt a gyakorin bemndásra elhidd. (Mondjuk az nem volna rossz, ha végre leesne, hogy hibás az érvelésed.)

2021. okt. 9. 13:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!