Hogy a koronavírus sokkalta jobban hat a sárgákra, azért lehet mert biológiai fegyver? Biomérnöki folyamattal keletkezett?
Olvastam, hogy a koronavírus szekvenciájának egy része teljesen azonos a HIV viruséval. ILyen nem lehet csak mesterséges folyamattal elérni. Ha megnézed a wuhani korházakat. Minden folyosón 5-6 ember van akit letakartak, még elvinni sem tudták és akkor az utcán összeesőket még nemis számoltuk. [link]
Míg máshol még áldozatot sem szedett (ez jó). Pl egy britt 24 éves tanár is mezei szesszel és fokhagymával gyógyult ki a korból. Gyógyszert sem szedett. Lehet rénk nem is hat?
Hát persze... :D Én meg Einstein reinkarnációja vagyok.
Honnan szedted ezt, hogy sokkal jobban hat a sárgákra? Ha Magyarországon keletkezett volna ez a vírus, akkor azt állítanád, hogy jobban hat a fehérekre, mert Kínában csak 1-2 embert fertőzött meg?
Van egy eltitkolt részlet is a tanulmánynak, amiről még a Blikk sem mert írni, vagy nem értesült róla.
Sokkal több heteroszexuális fertőződött meg, mint homoszexuális, így a heteroszexuálisokat akarják irtani hogy kihaljon Kína lakossága, illetve homoszexualitásra kényszeríteni a 100%-ban heteroszexuálisokat is.
Addig dugjál, amíg engedik, mert hamarosan az EU-s kötelezettség lesz betiltani a heteroszexualitást, átnevelőtáborok lesznek, ill. oltások meg génmódosítások is, bár azt már most is kapjuk a külföldi gyorséttermek által.
Csak a fokhagymás pacal véd de akkor is sok pálinkát kell inni!!!!!
Ezen nincs mit furcsállni. Vannak, akik nagy események mögé szükségszerűen nagy dolgokat látnak, számukra elképzelhetetlen, hogy valami egyszerű legyen rá a magyarázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!