Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ha a pálinkát ínyegcióval a...

Ha a pálinkát ínyegcióval a vénába adnánk, úgy erősebb lenne a hatása? Kevesebb adak is elég volna, hogy részeg légy?

Figyelt kérdés

#alkohol #Ínyegció
2021. aug. 7. 20:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Különösen a 9-esnek, nagyon hasznos volt. Így belegondolva tényleg elég veszélyes művelet ez..

Erről a végbélen keresztül történő beadásról is pont nem rég hallottam egyik kollégámtól, bár köztudottan nagy hantás, de akkor ezek szerint ebben nem mondott hülyeséget. Bár még mindig nem teljesen értem, hogy kell ezt elképzelni.. Beöntést adsz magadnak? Illetve töményebb alkoholnál szerintem ez sem ajánlatos, mert nagyon fájdalmas lenne, szétmarna ott mindent..

Még egy másik módszert is hallottam ettől az ürgétől. Hogy a piát nem nyeljük le, hanem pár percig a szánkban tartjuk, és így is be lehet rúgni fél-egy deci töménytől is. Ez is igaz lenne?

2021. aug. 8. 07:58
 12/13 Wadmalac ***** válasza:
100%

Ezeket az extra alkohol-beviteli módszereket már tesztelgették itt-ott, úgy néz ki, nagyja városi legenda.

És mind veszélyes az egészségre, a tömény alkohol randa dolgokat tud művelni a nyálkahártyával. Még a nyelőcsőben is, pedig az felkészültebb versenyző.

Az az étolaj-ivás ötlet tetszett, ha valaki szeretné kombinálni a másnaposságot ordenáré hasmenéssel is, rajta.

A zsíros étel valóban lassítja az alkohol felszívódását a gyomorból. De nem akadályozza meg az sem. Csak elnyújtja.

Amúgy van egy nem ivás útján történő alkoholbevitel, ami tényleg le tud részegíteni: az alkoholpára belégzés.

Nem az a pia meggyújtós-eloltós beszuszogós, az ahhoz kevés.

Ennél jóval több kell.

Ki lehet próbálni az élményt speciális erre épített "szórakozóhelyeken".

Máshol nagyon nem kéne, a levegő és alkoholgőz keveréke állati robbanásveszélyes.

2021. aug. 9. 07:54
 13/13 anonim válasza:
Én olyanról is hallottam hogy kúpot alkoholba mártanak és felhelyezik a végbélbe vagy a tampont és azon keresztül is bejut az alkohol a szervezetbe felszívódás útján!
2021. aug. 12. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!