Ha a pálinkát ínyegcióval a vénába adnánk, úgy erősebb lenne a hatása? Kevesebb adak is elég volna, hogy részeg légy?
A pálinka hatásâra a vér alkotóelemei különválnak, esetleg rögösödik, ami infarktust okozhat.
Inkább ne próbáld ki.
A véralkoholt ugye ezrelékben mérik.
5 ezrelék a halálos.
Tehát ekkora higításban adhatod be.
Ja, és ha életben akarsz maradni, akkor ne felejtsd el a fiziológiás oldatot sem.
Itt a menyiségen és a felszívódás sebességén dől el a dolog. Az etanol egy nagyon erős sejtméreg, denaturalizálja a fehérjéket gátolja az idegek megfelelő működését. Ivás közben az alkohol szintet kontrollja a felszívódás sebessége és az hogy a szervezet képes kiüríteni a még fel nem szívódott etanolt a gyomorból, azaz kihányod. Ha vénásan akarnád adagolni akkor olyan hígításban kéne adagolnod ami nem okoz azonnali kárt a környező szövetekben (pontos értéket nem tudok de nagyjából 0,1<% biztos hogy elég nagy károkat okozna). Így ha biztonságosan akarnád nagyon kéne hígítanod és akkor már a mennyiségénél fogva infúzió kéne hozzá.
Egy kevésbé veszélyes módszer ami ehhez hasonlítható a mikor emberek az ánuszukon keresztül visznek be alkoholt. Így sokkal gyorsabban felszívódik és mivel megkerüli az emésztést sokkal kevesebb alkohol is kell. De mivel itt sem áll fent a lehetőség hogy kihányogat a túladagolt alkoholt ezért ha egy kicsit is több alkohol jut a szervezetbe mint ami tolerálható pár percen belül kiütik magukat. Jobb esetben nem halnak bele az alkohol mérgezésbe. Úgyan ez lenne a vénás adagolással is szétszedné az ereket és olyan gyorsan hatna hogy egyből kiütne, vagy folyamatos adagolás kéne az alacsony mennyiség fenntartásához.
Nem tudom, hogy igaz-e, én nem próbáltam:
- Ha nagyon hamar akarsz berúgni nagyon kevés alkoholtól, akkor cseppents egy csepp pálinkát a füledbe, 5 perc múlva már énekelsz (ha éppen nem visznek el a mentől a kialakult kóma miatt)
- Ha azt akarod, hogy minél többet tudjál inni, akkor az ivás előtt hörpints be egy jó deci olajat. Igaz, hogy másnap úgy fogsz kinézni mint a mosott sz*, de nem rúgsz be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!