Szerintetek a sötét anyagban létezhetnek olyan lények amiről még nem tudunk?
Figyelt kérdés
2021. júl. 18. 10:05
1/10 anonim válasza:
Nem.
Ugyanis a sötét anyag nem tapad, ezért nem tömörül, még kettő részecske SEM kapcsolódik össze belőle.
2/10 A kérdező kommentje:
Ugy értettem hogy olyan fejlett lények akik az anyagi testüket elhagyták és a sötét anyagba telepitették lelküket,honan tudod hogy a lelkünk nemsötétanyagból van
2021. júl. 18. 10:58
3/10 anonim válasza:
Kérdező!
Légy szíves, döntsd el, hogy tudományos, vagy vallási kérdést teszel fel, és ezt a megfelelő kategóriába tedd.
Mint mondtam, a sötét anyagból SEMMI nem képződik, mivel nem tapadnak össze a részecskéi.
4/10 anonim válasza:
Légyszi ilyeneket az ezotériához írj, mert ide nem illik.
5/10 anonim válasza:
Itt nem az ezotériáról van szó. Sokaknak jelent felüdülést, hogy hülyeségekkel bonbáznak másokat. Ez valamennyire szórakoztató is.
6/10 anonim válasza:
Szerintem a kérdező nem hülyeségből kérdezte.
A 9. dimenzió már uncsi, ma a sötét anyag a divatos.
A kérdezőnek meg gancz egall.
7/10 anonim válasza:
"létezhetnek olyan lények"
Magyarul: léteznek földönkívüliek?
9/10 anonim válasza:
Biztos léteznek lények (amiről nem tudunk) éjjel a szoba sötét sarkában.. :)
10/10 Rick válasza:
Anyagi test nélkül nincs olyan, hogy "lélek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!