Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Az 5G-ről pontosan mit lehet...

Az 5G-ről pontosan mit lehet tudni hatásilag?

Figyelt kérdés
A városomban a környékemen eddig nem volt 5G, pár hónapja van. Azóta emberek egymástól függetlenül számolnak be arról hogy rosszul vannak. Imbolygó érzés, szédülés, egyensúlyzavar,erős migrén, hányinger. Van köztetek olyan, akinek a városában az 5G bekapcsolása után az emberek hasonlóan érezték magukat, mint nálunk? Ha lehet nem kérnék leszóló,szapuló válaszokat.
2021. júl. 1. 20:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
Tudod, nyár van. Nagy melegben sokan szoktak rosszul lenni.
2021. júl. 1. 20:24
 2/19 A kérdező kommentje:
Látom értetted a kérésem. Ja nem.
2021. júl. 1. 20:25
 3/19 anonim ***** válasza:
85%

Értettem, ezért is válaszoltam úgy, hogy felhívjam a figyelmed a kérdésed egy komoly hibájára. Bár ezek szerint nem esett le.

A lényeg, hogy valós összefüggés nélkül próbálsz összemosni két dolgot.

2021. júl. 1. 20:29
 4/19 A kérdező kommentje:
Jó tehát érdemi válaszod nincs.
2021. júl. 1. 20:31
 5/19 anonim ***** válasza:
23%
A sejtek közötti kommunikációt zavarják a nanorezgések, a dns megváltoztatásával veszélyeztetik a leendő gyermekeket. lmbtq-vá változnak a csecsemők, és a covid oltással kombinálódva terméketlen biorobotokká változtassák a népességet.
2021. júl. 1. 20:33
 6/19 A kérdező kommentje:
Látom komoly válasz szintén nincs. Nem egyszerűbb vagy nem válaszolni, vagy azt mondani hogy nem tudom?
2021. júl. 1. 20:34
 7/19 anonim ***** válasza:
84%
Megdöglött a macska. Azóta nem fáj a fejem.
2021. júl. 1. 20:37
 8/19 anonim ***** válasza:
85%

Bocs, de tudod, hülye kérdésre hülye válasz.

Semmi ismeretlen nincs az 5G-ben, olyan hullámhosszokat használ ez is amiket már évtizedek óta használunk különféle technológiákban. Pl wi-fi is van ilyen.

Ha attól nem lett migrénje meg hányingere az embereknek, akkor egy 5G rádiójeltől sem lesz.

2021. júl. 1. 20:40
 9/19 TotoJTD válasza:
77%
Ha az első kommentelő szerinted nem adott érdemleges választ, nem értem miért írsz ki ilyeneket ide, ha nem vagy hajlandó befogadni az ész érveket.
2021. júl. 1. 20:57
 10/19 A kérdező kommentje:
"Van köztetek olyan, akinek a városában az 5G bekapcsolása után az emberek hasonlóan érezték magukat, mint nálunk?"
2021. júl. 1. 21:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!