Születésétől fogva vak+süket ember és születésétől fogva süket ember hogy gondolkozik?
Figyelt kérdés
2021. jún. 1. 22:17
1/5 anonim válasza:
Megfelelő támogatás mellett egész jól elboldogulhatnak.
Weiss Fanni pedig ha jól tudom születése óta siket, és rengeteg kevésbé ismert hallássérült van Magyarországon, aki éli az életét, tanul, dolgozik, gyereket nevel stb.
2/5 anonim válasza:
aki süket és vak, az leginkább sehogy
3/5 A kérdező kommentje:
jó én azt akarom tudni h hogyan gondolkoznak. nekünk egy hang van a fejünkben ami mintha beszélne ahogy jár az agyunk de mivel a siketek sosem hallottak emberi hangot ezért lehet képekben gondolkoznak? ha ők képekben akkor a vakok hogy?
2021. jún. 2. 08:44
4/5 anonim válasza:
Te azért gondolkozol képekkel/hangokkal, mert elsődlegesen ezek az ingerek értek/érnek életed során. Ők másként érzékelik a világot, főként érintéssel, így érintésben gondolkoznak. Például neked egy szó az agyadban úgy jelenik meg, hogy elképzeled a betűket és a hozzájuk tartozó hangokat, ugyanígy érintéssel képzelnek el egy szót (a Braille-írás szerint).
5/5 Gofrisütő válasza:
Nem tudom, én még nem voltam születésemtől fogva vak és süket.
De viccet félretéve valahogy biztos elképzelik ezeket, és mivel én is gondolkozom ezen, és érdekel a téma, szeretném tudni, hogy mások mit gondolnak erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!