Csak nekem ijesztő a világ?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ha csak bele gondolok, milyen sérülékeny az ember és a bolygó is, szörnyü.
Hirtelen becsapódhat egy 10 km-es meteor és elsöpri az összes élőlényt.
Ki mész az utcára és bármikor elüthet egy autó.
Valamelyik nagyhatalom véletlen kilő egy atomrakétát és 100 km-es körzetben elégnek az emberek.
Mi értelme egyáltalán kimenni az utcára, ha ilyen veszélyek várnak?
2021. máj. 5. 21:17
11/15 anonim 

válasza:

#11 az a baj, elegendő, hogy egyetlen eszer úgy istenigazából elguruljon a gyógyszer egy diktátornál...
12/15 anonim válasza:
Diktátornál? kinél? úgy tudom Putyin nem diktátor, maximum kína jelenti a legnagyobb fenyegetést. Ilyen észak korea meg társait hanyagoljuk, volt olyan időszak amikor fenyegetőztek, de Amerika (Trump uralma alatt) eléggé helyretette, ahogy most Biden is. Nemkell azokat támadni, az éhinség miatt saját magukat fogják elpusztítani egyszer :'D
13/15 anonim válasza:
nagy a haderejük de ha ott gond esz közöttük, por sem maradna abból a helyből.
14/15 anonim válasza:
Kérdező, ha ezen félelmek miatt valóban nem mersz kilépni az utcára, akkor érdemes lenne szakemberhez fordulnod, mert erősen paranoiás vagy.
15/15 Dagadozó Agy 

válasza:

Zseniális a kérdés!
El kéne olvasnod a ,,Babér utca legendái'' című könyvből az ,,Igor és a hangyák'' című mesét. Pont erről szól. Óriási! Nem akarom lespoilerezni a végét, úgyhogy nem irom ide a tanulságot, max privi üziben.
A könyv meg sajnos nincs fent online, de talan megrendelhető:
Meg megvan nekem szkennelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!