Érdekes, hogy az Event 201-et rögtön követte a koronavírus járvány?
Csaknem?
Elég sok szakma van, amelyik éremben hozzá tud szólni ehhez a kérdéshez.
De mert téged egyáltalán nem az igazság érdekel, csak fecsegni akarsz itt, ezért elég volt belőled.
Ha csak a kattintásszámot akarod növelni az oldalon, akkor tűnés innen!
Majd akkor gyere vissza, ha valami hasznosat hozol.
"Már az a tény, hogy bizonygatni kell, hogy teljesen véletlen volt az egész finoman szólva is gyanús."
Éljen a konteós logika.
Kitalálnak egy konteót, elkezdik terjeszteni, annyira, hogy már sokan kérdezik, igaz-e, megválaszolják, hogy nem, erre az a bizonyíték arra, hogy igaz, hogy megmondják, hogy nem.
Briliáns logika.
32
Nem erre utaltam.
Hemzseg az internet a Factcheck oldalaktól, például a “pártatlan” és “igazmondó” Reuters.
Ha független forrásból hallanám nem lenne gyanús, de komoly erőforrásokat szánnak erre, nyomják le a torkunkon.
"komoly erőforrásokat szánnak erre"
Hát a clikcbait oldalakat nem nevezném ennek, akár hiteles a tartalmuk, akár nem.
Egyébként nem kizárt, hogy TÉNYLEG van némi erőforrás állítva a vírusjárvánnyal kapcsolatok konteók ellen, hiszen ezek, ha hatásosak a köztudatra, rontják a vírusvédekezés hatásfokát, az meg esetleg többe kerül az egészségügynek, mint propagandailag tenni ellenük.
34
Nem kormány általi utasításra és nem pénzelt factcheck oldalak engem jobban megtudnának győzni.
Ezért olvasok fórumokat inkább ahová irogatnak független szakmabeliek is.
“Egyébként nem kizárt, hogy TÉNYLEG van némi erőforrás állítva a vírusjárvánnyal kapcsolatok konteók ellen, hiszen ezek, ha hatásosak a köztudatra, rontják a vírusvédekezés hatásfokát, az meg esetleg többe kerül az egészségügynek, mint propagandailag tenni ellenük.“
Az tény, hogy küzdeni kell a hamis információk ellen, de ne feledjünk, hogy ez a jelenség pont amiatt létezik amit annyira magasztalunk a demokráciában, vagyis a szólásszabadság. Valamilyen szinten mellékterméke a rendszernek és csak egy hangos kisebbségként kellene kezelni a dolgot mint a politikában. Ha tényleg valótlanságokat állítanak úgy is elhal magától a dolog.
De ennek a küzdelemnek is, a jelenlegi formájában, fel kell ismerni a veszélyeit. Mert hogyan van szabályozva? Hol a határ? Meddig lehet elmenni a közérdek védelme okán? Át lehet esni a ló túloldalára és azon vesszük észre magunkat, hogy a cenzúra mindennapjaink részévé vált. A régi cenzúrák is valamilyen állítólagos közérdek miatt történtek, a nép védelme érdekében!
Ezekre valamiért nem vagyok én vevő.
De ha jól értem, nem találtál ilyen fórumot. Azt írtad: "Ha független forrásból hallanám".
Vagy ha találtál ilyet, linkeld kérlek, mert kíváncsivá tettél.
"Ezért olvasok fórumokat inkább ahová irogatnak független szakmabeliek is."
Akik viszont szintén nem feltétlenül pártatlanok és nem feltétlenül adott terület szakértői.
A függetlenség sem alap a hitelességre.
Onnantól, hogy ami már tudományosan elfogadott és hiteles helyen publikált, te azonnal fizetett reklámnak számítod, esélytelen a hiteles infószerzésed.
"független szakmabeliek"
Nem gonoszságból, de pl. adott területen Egely György vagy Erich Von Daniken is független szakmabeli? Vagy bárki, aki azt állítja magáról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!