Immunológust kérdeztek az ATV-ben,hogy beoltatná-e magát érdekes volt a válasz, szerintetek mi az oka?
Szerintem ebben semmi extra nincs. Ki az a vakmerő, aki az első sorban akar állni, akármilyen ismeretlen szert akarnak beléd fecskendezni, főleg, ha valószínűleg legfeljebb csak pár hónapos védelmet kapsz? Ennek ebben a formában max. úgy van értelme, hogy ha előre tudod, hogy veszélyes helyre mész vagy veszélyes élethelyzetekbe kerülsz, akkor előre beoltatod magad, és akkor abban a pár hétben jó eséllyel védett vagy. De ehhez a vakcinának olyan elérhetőnek kellene lennie, mint egy akármilyen gyógyszernek, amiért beugrasz a patikába, hogy előre lehessen tervezni.
Én pl. egyetemi hallgató vagyok, beoltatnám magam mondjuk minden szemeszter előtt + a nyári vakáció előtt.
Mert ez egy RNA vakcina azaz génbázisú. A hagyományos (konvencionális) oltóanyagok másképp funkcionálnak a szervezetben, mint a génbázisú oltóanyagok, technológia jelenleg kiforratlan. A génbázisú (mRNA) oltóanyag működése: A vírus örökítőanyagát (génjét) *szekvenciák nélkül, azaz lebútított* fecskendezik a szervezetbe, amely bekerül a beoltott sejtcelláiba, és ott szaporodni kezd, de nem tud úgy elszaporodni, hogy az komoly panaszokat okozzon, mivel a virus teljes génállománya nem kerül(?)_biztos_? Befecskedezésre. Az immunrendszer felismeri és katonákat (fehérvérsejteket) küld rájuk.
Az egész folyamat lényegét nem látom, hiszen alapesetben 7-14 napig az immunrendszer nem ismeri fel, ez idő alatt szaporodik el (másoltatja magát) olyan számban, ami ledöntheti az ember és az immunrendszer későn lép közbe, amikor már sok a virus és kevés a hadrendbe felállítható katona. Arra gondolok, hogy van még valami plusz az oltóanyagban, hogy az immunrendszer időben felismerje a betolakodót még a túlsúlya elött.
2. "ecskendezik a szervezetbe, amely bekerül a beoltott sejtcelláiba, és ott szaporodni kezd"
Nekem valahogyan nem teszik semmi olyan dolog ami a szeretetben majd szaporodni kezd.
Ha öszinték vagyunk magunkkal fogalmunk sincs mit akarnak belénk nyomni sőt,azt se tudjuk mit nyomták belém régebben,
Én nem hiszem hogy az oltások hozták volna el a betegség nélküli világiz állandóan mindenki devlás télen és fújja az orrát főleg a gyerekek akiket frissen mérgeztek oltásokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!