Érdekes, hogy az Event 201-et rögtön követte a koronavírus járvány?
1
Már az a tény, hogy bizonygatni kell, hogy teljesen véletlen volt az egész finoman szólva is gyanús.
8
Ja, mert pont be fogják maguk a szervező ismerni, hogy az egész meg volt tervezve. Nem a tolvaj véleményére kellene adni a lopást illetően.
Ha valaki előre jelez valamit, az nem azt jelenti, hogy ő okozta a dolgot. Csak annyit jelent, hogy mélyreható kutatást végzett az adott témában, kielemezte az addigi eredményeket, és ezek után logikus következtetést vont le belőlük.
Példa: veszek két országot, kielemzem, hogyan romlott a külpolitikai viszony a két ország között, hogyan változtak az országok gazdasági érdekei stb. Elemzésem végén arra a következtetésre jutok, hogy a két ország között valószínűsíthető, hogy háború fog kitörni a közeljövőben. Tegyük fel, hogy 5 év múlva tényleg kitör a háború. Akkor miattam van az egész, én robbantottam ki a háborút?
Ugyanilyen logika alapján minden esőért, fagyért, hóért a meteorológusok felelősek, hiszen ők előre megmondták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!