Honnan tudjuk, hogy léteznek az elemi részecskék, ha senki sem látta azokat?
Figyelt kérdés
2020. dec. 30. 14:39
11/30 anonim válasza:
12/30 A kérdező kommentje:
Elég.
2020. dec. 30. 15:40
13/30 anonim válasza:
15:36-os vagyok
Bíztam benne, hogy elég lesz.
14/30 anonim válasza:
#12 Látod, csak utána kell nézni :)
16/30 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy létezik szél, ha senki sem látta?
Onnan, hogy a hatását lehet látni, tapasztalni kísérletekkel. Ki lehet következtetni.
És elárulom, Isten létezését nem lehet, ha netán erre menne ki a játék.
17/30 A kérdező kommentje:
Nem arra ment ki, nem vagyok vallásos. :)
2020. dec. 30. 16:44
18/30 anonim válasza:
A levegőt se látni. Nem a látás az egyetlen kimutatási mód.
19/30 anonim válasza:
Melyik elemi részecske? Mert nem egy van.
20/30 anonim válasza:
Kérdező, sajnos úgy látom, ha te nem érted a tudományos módszertant, az nálad azt jelenti, hogy nem működik. Ha nem lennének működő, mindennapi eredményei a tudományos munkának, akkor még meg is érteném, csak hát vannak.
Egyébként a sarki fényt mivel magyaráznád? Vagy az elektroncsövek vagy a CRT TV működését? Vagy az atomerőművekét?
A kérdés még valahol érthető is lenne, de az egyéb megnyilvánulásaid alapján egyértelmű, hogy csak trollkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!