Hogy keletkezhetett a Fold/vilag?
Figyelt kérdés
2020. nov. 13. 21:06
11/16 anonim válasza:
Nahát, ehhez gratulálok!
"Okoskodni" a kategóriával?
Ilyet tudod, kik mondanak?
Ez a kérdés az ezotériába való, a kérdés feltevés módja miatt, meg a kérdező hozzáállása miatt.
Amúgy az adminnak lehetne "okoskodni"? Akkor másnak miért nem?
12/16 A kérdező kommentje:
Jo jo, menj innen legyszives, koszo!
2020. nov. 14. 20:24
13/16 A kérdező kommentje:
Koszi
2020. nov. 14. 20:24
14/16 anonim válasza:
Én meg megkérlek, hogy fáradj át abba a bizonyos másik kategóriába.
Légy szíves, köszi!
:D És direkt rátesz még egy lapáttal:D
15/16 A kérdező kommentje:
De te miert kotekszel?
Minek vagy meg itt? Majd ha az adminnak (aki nem te vagy) nem tetszik atrakja, addig meg tenyleg ne okoskodj mar igy random emberkent bele.😅 Kis onkentes rendor
2020. nov. 14. 20:31
16/16 LeonScottKennedy válasza:
Szerintem jó helyen van a kérdés. A szimuláció jóval inkább egy tudományosabb téma, mint az ezotéria, mivel ezoterikusoknál nem nagyon téma a szimuláció, ott az álomfejtés, agykontroll, meg a fényevés megy, a szimuláció elmélete pedig ezeknél jóval realisztikusabb elgondolás. Az Ősrobbanás annál is inkább, de az eleve indulhatott szimulációs programból. Az Isten az egyetlen, ami vallási téma, de mivel sem bizonyítani, sem cáfolni nem tudjuk Isten létezését, ezért egy ilyen kérdésben a teljesség igényének megfelelően szerepelnie kell. Így eme kérdésnek a helye ott van leginkább, amilyen válaszokat a kérdező hallani szeretne, de sem itt, sem a vallási témában sincs rossz helyen. Én csak az ezotériát nem látom benne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!