Van már olyan szer ami az Embereknek nagyon késlelteti az öregesdést?
07:01-es vagyok
A dolgot, amit keresel, jógának hívják.
Légyszi segítsetek egy kicsit nekem...
A #2 válaszomat jól lepontoztátok, de nem értem, hogy miért. Nem vagyok pontgyűjtő, nem az érdekel, hogy magas legyen, csak szeretném megérteni, hogy mi a baj a hozzászólásommal.
Azt már rég észrevettem, hogy elég rosszul tudok kommunikálni. Ezen szeretnék javítani.
A hozzászólásom stílusa, vagy a mondanivalója volt a gond?
Ugye az lett volna a mondanivalóm lényege, hogy az emberek arra várnak, hogy kifejlesszenek valami csodaszert, amit csak bevesznek és tovább fognak élni tőle (vagy meggyógyulnak, egészségesek maradnak). A nehezebb utat kevesen választják, amikor már tenni is kell a hosszú életért, energiát kell belefektetni. Sokkal egyszerűbb bevenni valami szert, mint elmenni sportolni, vagy lemondani a kóláról meg a csipszről.
"A hozzászólásom stílusa, vagy a mondanivalója volt a gond?"
Szerintem egyik sem.
Tényleg ez az a módszer, ami ma elvben mindenkinek elérhető és tényleg használ.
Pihentető alvás, semmi alkohol, idénygyümölcsök, zöldségek rendszeres fogyasztása. Minden, amiben sok antioxidáns van.
Rendszeres megerőltető testmozgás, és fontos még a család, szeretet, nyugalom, stresszmentes élet.
"akkor is a Guillotin az egyetlen dolog"
Meg az ezernyi más halálmód. Én speciel lájkoltam, mielőtt eltűnt.
A szarkazmusa ellenére volt bene igazság, csodamódszer nincs. Még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!