Genetikailag jót tenne országunknak ha sokkal többen nemzenének gyermeket romákkal, arabokkal, feketékkel?
"Most őszintén cigány nőből látott már valaki egy dögös 30-40 év közötti nőt?? "
Ez azért van mert addigra szanaszét szülik magukat. Ez látszik meg.
Én itt főleg az arcukra gondoltam. De 20 év felett se nagyon látok szép cigánylányt, akkor is már látszik rajtuk hogy valami nem nagyon oké. De amíg fiatalok addig nincs is gond, de utána borzalmas.
A férfiak zöme szintén ilyen, vagy az a nagy pocakos, vagy az a csont és bőr. Átmenetet nem nagyon lehet látni.
Nem jobbak és nem ellenállóbbak. És genetikailag nem lenne jobb - legfeljebb pár ezer generáció múlva lehetne vizsgálni.
Ezzel szemben már viszonylag rövid idő alatt kifejezetten jót tenne az országnak, ha az emberek többet tanulnának. Okos ember jobb munkahelyet talál, találékonyabb az életben, meg tudja ítélni a körülményeket és a következményeket, ezért nem csak képes lenne hamarabb lépni, de akarna is.
És ettől egészségesebb, kiegyensúlyozottabb, együttműködőbb, gazdagabb és főleg boldogabb emberek élnének itt. ÉS maguk döntenék el - helyesen - hogyan szaporodnának.
"Ez vajon befolyással lenne az átlag értelmi képességre is ?"
Abban több műlik a kultúrán, oktatáson, mint a géneken.
Természetesen egy rossz irányú kultúra-változás rengeteget tud rontani is.
Kérdés, hogy a multikulturalizálódás milyen hatással van ilyen irányokban rövid illetve hosszú távon. Szerintem rövid távon ront, hosszún meg használ.
Mi spec a hosszút már nem érjük meg.
#16 azért a genetikától jócskán függ az IQ, amit nagyon nehezen lehet fejleszteni.
Viszont abban igazad van, hogy szorgalommal ls tanulással au IQ-ból eredő külömbségeket át lehet hidalni.
"azért a genetikától jócskán függ az IQ, amit nagyon nehezen lehet fejleszteni."
Ez igaz, de ennek akkor volna szerepe, ha nép és nép közt lenne jelentős eltérés.
Beltenyészetnél lehet, de annak esete nem áll fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!