Csak nekem dobott ki a mensa teszt eredménye 70 vagy az alatti értéket?
Nekem is annyit dobott ki.
Nem hinném, hogy ennyire hülye lennék:D
nálam működik, igaz, kevesebbet mutat.
Talán az a gond, hogy mindig hozzá kell adni 40-et a kiírt eredményhez. :)
Az is lehet, hogy simán nehezen értelmezi az agyad a vizuális feladatokat.
Ezért mondják, hogy ez a teszt eredmény csak annyit jelent, hogy ezt a tesztet a kitöltők közt milyen szinten tudod kitölteni, nem pedig azt, hogy milyen okos vagy.
Gyorsan megcsináltam nem tudom, hányadszor, mindig 115 és 125 közti jön ki, most 116.
De mondom, nem jelent egyértelmű arányt az "okosság" mértékében.
Akinek jobb a vizuális fantáziája, vagy jobban látja a mintákat, az jobb eredményt produkál.
Nekem 125 felettit írt, de nem érzem magam túl intelligensnek. Az egyetemet sem tudom befejezni, szóval tényleg nem jelenthet sokat.
#9: ugyanilyen eredmény miatt mentem el pár éve az éles Mansa tesztre, a végeredmény valami 115-128 közti vagy ilyesmi lett, szóval nem egy érték, hanem -tól-ig tartomány volt.
Hát nem lett meg a 130.
De amúgy hidd el, az egyetem elvégzése nem ezen múlik. Illetve a magas IQ nem elég. Ha valakiben megvan az ambíció, kevesebb is elég, ha nincs, semennyi sem elég.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!