Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Önök szerint egyedül vagyunk...

Önök szerint egyedül vagyunk világegyetemben?

Figyelt kérdés

2020. szept. 14. 08:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50%

Ha azt mondanám, hogy láttam földönkívülit, elhinnéd ?

Valószínűleg nem.

Amúgy biztosan vannak rajtunk kívül is, de csak azok hiszik el, akik már tényleg láttak. Ha Te is látsz tudni fogod.

Lehet, hogy örülnénk nekik, de a fordítottja is számításba jöhet.

Nekünk sincs lelkiismeret furdalásunk , ha lefújjuk az elamadott hangya civilizációt.

2020. szept. 14. 16:18
 12/20 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg Patakit.
2020. szept. 14. 16:20
 13/20 anonim ***** válasza:
71%
Engem nem az győz meg a létezésükről, hogy ez vagy az ember állítja, hogy látott, hanem mikor történik valami, erre kivonul a katonaság 120 fővel, majd másnap megjelenik az újságban, hogy 2 , azaz kettő katona kint volt a helyszínen és megállapította, hogy csak egy meteorológiai léggömb maradványai. S, mindezt látta 30 szemtanú. A lezuhant valamit is, meg a nagy erőkkel kivonuló hadsereget is. És a katonaságnak van pofája ekkorát hazudni.
2020. szept. 14. 17:01
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Annyit biztosra tudunk, hogy mi itt vagyunk. Tehát egy helyen biztosan kialakult.

Ebből kiindulva és az univerzum nagyságát figyelembevéve én arra tippelnék, hogy valahol valamilyen formában jó eséllyel van még élet.

Hogy az milyen lehet elképzelni se tudom. Pl ha nem tudnám, hogy vannak növények eszembe se jutna olyan életformát elképzelni ami csak úgy van egy helybe és ennyi az élete.

2020. szept. 14. 18:25
 15/20 anonim ***** válasza:
14%

Növénytársaim, jön a tehén, fussunk.....

Hülye....

2020. szept. 14. 19:00
 16/20 anonim ***** válasza:
20%
Ezotéria
2020. szept. 16. 22:26
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Szinte biztos, hogy van vagy volt, vagy lesz máshol, de igazából csak azzal tudunk mit kezdeni. Az, hogy kapcsolatba tudunk-e lépni velük, erre viszont szerintem sokkal kisebb az esély, mert időben,térben, technológiai fejlettségben is egyezőségnek kell lennie.

Azaz tegyük fel,hogy egy civilizáció elérte ugyanazt a szintet mint mi, akkor is mikorra fogjuk egymást detektálni? Nagyon függ a távolságtól és lehet, mire észrevesszük a jelet, addigra már nem is létezik vagy létezünk..

2020. szept. 17. 08:46
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Tuttkó 1 edül vagyunk.
2020. szept. 17. 18:45
 19/20 Wadmalac ***** válasza:

#18:

A véleményed teremtést feltételez. Csak tudatos teremtés képes arra, hogy ekkora hibát, mint mi vagyunk, még egyszer ne kövessen el.

2020. szept. 18. 08:36
 20/20 anonim ***** válasza:

Ez egy több ismeretlenes egyenlet.

[link]

2020. szept. 23. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!