Hogy éreznétek magatokat, ha kiderülne, hogy egyedül vagyunk a világegyetemben?
Tehát csak a Földön alakult ki/ lett megteremtve (ki miben hisz) az élet.
Csalódott lennél? Örülnétek neki?
Légyszi írjátok le milyen nézetet vallotok (ateizmus, keresztény, ezoterikus stb.) és kort, nemet.
Köszönöm a normális válaszokat!
Kezdem én:
Igen, csalódott lennék. :(
Egy ezós
25/F
Ugyanúgy mint eddig. Sosem éltem azzal a tudattal, hogy valakik élnének rajtunk kívül a világegyetemben. Persze a lehetőséget fenttartom.
22L, ateista
Én valószínűnek tartom, hogy van élet a Földön kívül, de ha kiderülne, hogy még sincs, éppen úgy élném tovább az életemet mint eddig.
Az én szememben nem létezik valaki/valami míg nincs rá bizonyíték, hogy van.
Én iszonyatosan megijednék :D Szerintem rémisztő lenne.
Én nem igazán tartozom besorolt valláshoz.
Nem utasítom el Isten létezését, bár nem ez amiben elsődlegesen hiszek.
Nem tartom elképzelhetetlennek a médiumok és a szellemvilág létezését.
Én elég spirituális ember vagyok, a megmagyarázhatatlan dolgokat szeretem természetfeletti erőknek tulajdonítani.
Hiszek a lélekben és annak halhatatlanságában
És mondjuk úgy, szeretném ha a reinkarnáció lenne igaz:)
Szerintem abban az esetben nincs a Földön kívül élet más bolygókon, ha Isten teremtette Ádámot és Évát - bár akkor sem kizárt, hisz a biblia a dinoszauruszokról sem írt-
minden más esetben biztos hogy van:)
Szerintem is van élet. Nem azt mondom, hogy szuperfejlett technológiájú űrlények, akik el akarják pusztítani a repülő csészealjukból a földet :D:D
De legalább mikroszkópikus szintem szerintem kizárt, hogy ne legyen élet sehol se...
A Teremtő Istenen, és az angyali teremtményein kívül, nincs semmilyen más teremtmény a világ egyetemben.
Ez mindig is így volt és Én így is élek, ezzel a tudattal.
Ugyan miért kellene félni e miatt.
Hiszen az életünk forrása segítő kezet nyújt mindenkinek aki közeledik hozzá.
aztán meg itt vannak a rokonaink barátaink, ebben az értelemben pedig máris nem vagyunk egyedül.
Katy Weaver
Vicces lenne azért ha a 2-3 trillió bolygó közül csak a Földön lenne élet ahogy ez a Jehovás mondja. Kicsit pazarlás szaga lenne a dolognak. Ez olyan, minthogy csinálok 3 tál csokis muffint, de csak az egyiket eszem meg.
Sci-fi: mi van akkor, ha Isten minden Naprendszerben elhiteti az életformákkal, hogy egyedül vannak és Ő az Isten és valójában csak szelektálja a legjobban sikerült fajt? :D Hú ezt a forgatókönyvet el is adom Andy-nek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!