Mi a magyarázat arra ,hogy titanic roncsaiban megmaradtak a cipők csizmák??
Figyelt kérdés
a képen is amit belinkelek mi ez eggyáltalán hogy maradhatot meg ekkora mélységbe ilyen hosszú idő után vagy eggyáltalán hogy kerülhettek ide szerintetek ? [link] 2020. aug. 5. 14:51
11/24 A kérdező kommentje:
nálunk kilenc van és bebejeztem egyébként miért? írod ezt? még nem kaptam választ a kérdésemre
2020. aug. 5. 19:56
12/24 anonim válasza:
Most arra gondolsz, hogy cipőt csináltak belőlük? Az más történet, csak szólok
13/24 A kérdező kommentje:
abszolut nem arra gondolok hogy hogyan kerültek oda a cipők? cszizmák?
2020. aug. 5. 22:22
15/24 A kérdező kommentje:
arra hogy hogyan kerültek oda csizmák vagy azok halottak voltak csak idő után elbomlottak a csontok??
2020. aug. 5. 22:49
16/24 Alex Fly válasza:
@15: igen, azok halott csizmák... Valamikor éltek, csak belefulladtak a vízbe. Most már boldog vagy?
17/24 A kérdező kommentje:
és hova lettek holtestek hogyan kerültek a víz felszínére ezt nem értem
2020. aug. 6. 07:29
18/24 anonim válasza:
Na jó, kérdező...
szóval: nagyon sok halott benn maradt a hajó belsejében. Őket szépen megették a halak, a csizmájukat nem.
De azért egy embernek lehetett több csizmája is, amit nem vitt magával a mentőcsónakba.
19/24 A kérdező kommentje:
aha tehát emberek hogy kerültek oda hisz nem is ahajó belsjében voltak azok vagy leszívta magával őket a hajó?
2020. aug. 6. 09:12
20/24 anonim válasza:
Te tényleg semmit nem tudsz erről?
Már miért ne lettek volna a hajó belsejében, mikor eleve ott utaztak? Nem engedtek ki mindenkit a fedélzetre!
A mentéskor meg a közrendű utasokat bezárták a hajóba, hogy ne zavarják a felső osztálybeliek mentését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!