Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Tényleg voltak a Holdon?

Tényleg voltak a Holdon?

Figyelt kérdés

Miért mondják,hogy nem voltak.

Lehet tényleg nem voltak?

#Holdraszállás,űr,igazságelmélet,összfogáselmélet,hold,NASA
2020. jún. 7. 10:44
1 2
 11/12 Wadmalac ***** válasza:
93%

"ki van zárva, hogy ezek megtervezzenek és összerakjanak valamit, ami elmegy a Holdra, visszajön, közben nem esik szét és még az űrhajósok is életben maradnak közben. ki van zárva!"

Láttál már orosz/szovjet műszaki rajzokat?

:D

És olaszt? Mondjuk ők nem is jutottak el a holdra, űrbe sem, de q jó a kávéjuk.

Azért megkérdezném, hány NASA fejlesztés rajza volt a kezedben?

Nem gondolod, hogy ott esetleg színvonalasabban terveznek?

A Space Shuttle is amerikai tervezés, ezt ugye nem kétled.

Százharminc-valahányszor repültek.

Igaz, kétszer konyec lett a vége.

Nem tervezési, hanem előkészítési, trehány spórolási, felügyeleti, karbantartási hibák miatt.

Amúgy ahhoz képest, hogy ma mi a biztonsági elvárás az emberes űrrepülésben, az Apollo 11 egy kamikaze-akció volt.

Csodával határos a sikere.

Azok az űrhajósok úgy szálltak fel, hogy jó eséllyel ott fogják hagyni a fogukat.

És mégis vállalták.

Éppen ezért az útjuk megkérdőjelezése nem csak alaptalan konteó, de az ő emlékük megbecstelenítése is.

2020. okt. 21. 14:51
 12/12 LeonScottKennedy ***** válasza:
41%

#9:

Wadmalac, az volt a cél. Reméltem, hogy elolvasod, kíváncsi voltam a reakcióra. Mondjuk ez már jó régi kérdés. És direkt nem szarkasztikusan írtam ;).

2020. okt. 30. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!