Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Tényleg voltak a Holdon?

Tényleg voltak a Holdon?

Figyelt kérdés

Miért mondják,hogy nem voltak.

Lehet tényleg nem voltak?

#Holdraszállás,űr,igazságelmélet,összfogáselmélet,hold,NASA
2020. jún. 7. 10:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Azért mondják, mert az emberek imádják az összeesküvés elméleteket, illetve az USA-t szidni. Valójában elhitetni a világgal, hogy Holdra szálltak ahelyett, hogy tényleg leszállnak nehezebb lett volna, tekintve, hogy egy ekkora projektbe több ezer, közvetlenül pedig milliók vesznek részt akik könnyedén lebuktathatták volna az összeesküvést.
2020. jún. 7. 10:58
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Mivel a Holdon ott van az összes űrhajó, ami valaha is leszállt, ezért most már ideje lenne lezárni ezeket a fantáziálgatásokat. Lassan már csak az egészen hülye emberek vetnek fel ilyeneket.
2020. jún. 7. 11:54
 3/12 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem ha utazásokat szerveznének a Holdra a leszállóegységekhez, hogy saját szemével is megnézhesse bárki, akkor is ilyeneket lehetne hallani a holdbuszban a porban zötykölődve, hogy "ezeket biztos egy órája tették ide... látszik, hogy csak műterem... miért nem foghatom meg a csupasz kezemmel... tuti egy hete egy szimulátorban ülünk... stb."

:)))

2020. jún. 7. 13:39
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
Amíg lószar van, veréb is lesz. :D
2020. jún. 7. 16:22
 5/12 LeonScottKennedy ***** válasza:
13%

Nem, hazugság az egész.

Miért nem voltunk azóta?

Látszik hogy filmstúdióba vették fel az egészet. (lebegő zászló az űrben hahaha)

Ahogy az Interstellarban is elhangzik, csak azért csinálták, hogy gazdaságilag tönkretegyék a Szovjetúniót.

Viszont borzasztó zseniális húzás volt, abszolút nem hibáztatom az USA-t.

2020. jún. 7. 17:19
 6/12 LeonScottKennedy ***** válasza:
20%
xDD a lepontozás az megy, az ellenérvelés már kevésbé.
2020. jún. 7. 17:44
 7/12 LeonScottKennedy ***** válasza:
19%
Természetesen csak vicceltem, emberek. Triggerelni próbáltam.
2020. jún. 7. 18:44
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
A Hidegháború kellős középén az Ruszkik hatalmas balhét vertek volna, ha megkérdőjelezhető lenne.... Nem épp a finomságukról voltak híresek!
2020. okt. 19. 20:13
 9/12 Wadmalac ***** válasza:
91%

"Természetesen csak vicceltem, emberek."

Nem ártott volna szarkasztikusabban, megspóroltam volna egy facepalm-ot.

2020. okt. 21. 11:36
 10/12 anonim ***** válasza:
24%

Hát, megmondom őszintén, hogy az utóbbi időben rengeteg amerikaiak által készített műszaki rajzhoz volt "szerencsém" és egyre nagyobb bennem a kétely. sem tervezni sem rajzolni nem tudnak, konkrétan katasztrofális műszaki dokumentációkat kapunk, egyszerűen ki van zárva, hogy ezek megtervezzenek és összerakjanak valamit, ami elmegy a Holdra, visszajön, közben nem esik szét és még az űrhajósok is életben maradnak közben. ki van zárva!

mondjuk az a tény, hogy egy csomó német mérnököt berántottak a háború után, lehet, hogy azok csinálták.

2020. okt. 21. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!