Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Honnan lehet tudni egy fehér...

Honnan lehet tudni egy fehér vagy egy barna bőrű emberről, hogy cigány származású, tehát mik pontosan a cigány külső rasszjegyek?

Figyelt kérdés

#fehér bőr #barna bőr #fehér bőrű cigány #barna bőrű cigány
2020. jan. 5. 18:15
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%

Érdekes dolgok ezek... Bennem nincs cigány vér egyáltalán. sötétbarna hajam van és kék szemem, és a bőröm színe nem hófehér és itt (Baranyában) de ha jobban belegondolok egész Magyarországon mindig is megkaptam h lecigányoztak... Iskolában, munkahelyen... Utcán, buszon stb de ez nem is zavarna igazából csak hogy általában hozzateszik a negatív jelzőket is. Büdös stb:. Annyira utálom az ilyen embereket.... Teljesen megkeserítették az életem.

Egy idő után elkezdtem inni, drogokhoz nyúltam sajnos mert már nem tudtam elfogadni önmagam. Rossz társaságba keveredtem stb kaptam egy jó kis pszichózist aztán zárt osztályon kötöttem ki... Most is pszichiátrián vagyok és onnan írok.

Egyáltalán nincs bajom a cigányokkal sem a magyarokkal. Senkivel sincs, értelmiségi vagyok elvileg, diplomám van és 2 középfokú nyelvvizsgám. munkahelyeimen kB mégis mindenhol megkaptam a magamét.

Egyszerűen nem értem mi ez a hatalmas gyűlölet ami kis hazánkban már lassan általánossá válik.

A magyarok többsége hogy gondolkodik? Nos... Így: én magyar vagyok de akinek sötétebb a bőrszine az már csak cigány lehet és úgy is kezelem. Be is szólok neki ha épp egyedül van.

A másik oldalt a cigányokat meg gondolom senkinek se kell bemutatni...

Kerdező nagy mázlista vagy hogy fehér a bőrszíned és csak a cigok ismerik fel benned a vonasaikat... Mert ha az én bőrömben lennél már te is pszichiátrián feküdnél sőt...

A cigányok többségét meg gondolom

2020. jan. 7. 18:19
 12/15 A kérdező kommentje:
Kedves eddigi utolsó válaszokat író én Neked szeretném elmondani,hogy én mindig is láttam Balog Zoltánon hogy van benne is cigány vér,ahogyan bennem is és én is igyekszem saját magamat értelmiséginek gondolni és ezért is igyekszem normálisan és emberségesen is gondolkodni,egyébként én tudom Orbán Viktorról,hogy biztosan nem cigány származású és valószínűleg a hajszíne alapján is gondolták úgy a vele politikailag is ellentétes oldalon állók,hogy mindenki elfogja hinni róla a cigány származást,mivel sajnos a magyarok többsége alapvetően mindig is xenophob azaz idegengyűlölő volt és néhányan ma is azok,az én véleményem szerint a Jobbik Magyarországért nevű párt szervezet eredeti tagságában sajnos sokan voltak olyan személyek akik úgy "igazi" magyarok hogy lenéz mindenkit aki azt mondja magáról,hogy van benne kicsit más nép vére is vagy csak látszik rajta vagy azt hiszik hogy látják rajta hogy nem csak magyar származású és amikor elkezdett kicsit megváltozni az egyenlőségben hívők irányába a párt az eredeti tagságból a magukat nacionalistának és/vagy náci gondolkodású személyeknek a nagyobb része elpártolt onnan és abból lett végül a Mi Hazánk Mozgalom! nevű már kicsit nyíltabban szélsőjobb oldalinak látszódó párt és szerintem ez a csúnya érzet és gondolkodás mód benne van vagy lehet az átalakított és szerintem így is nagyon elrontott kormány párt aminek az eredeti neve Fidesz(Fiatal Demokraták Szövetsége),de én ma már úgy hívom és írom is a párt nevét,hogy FideSS.
2020. jan. 7. 21:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, az utolsó két válasz két különböző embertől származik. (csak a tényszerűség kedvéért).
2020. jan. 8. 13:13
 14/15 A kérdező kommentje:
Kedves eddig utoljára válaszoló,köszönöm szépen,hogy felhívta a figyelmemet a tévedésemmel kapcsolatosan :-).
2020. jan. 10. 11:28
 15/15 anonim ***** válasza:
A Balog(h) az őshonos magyar csalàdnèv. Balog Zoltànnak köze nincs a cigànysàghoz
2022. febr. 15. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!