Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy soha senki...

Miért van az, hogy soha senki nem válaszol a kérdéseimre?

Figyelt kérdés
Csak azért, mert nem szex témában teszem fel, attól még lehetne válaszolni, nem? Vagy akkor ne az legyen az oldal neve, hogy gyakorikerdesek.hu, hanem az, hogy jacdazagyadestegyelfelidiotakerdeseketszextemaban.hu... Pff...
2010. júl. 13. 21:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
xD Több köze van hozzá, mint az eredeti szexhez:DDD
2010. júl. 14. 09:12
 22/27 anonim ***** válasza:

Na várjál. A tudományról én azt tanultam, hogy az a természet, a társadalom és a megismerés objektív fejlődéstörvényeiről felhalmozott ismeretek és következtetések rendszerezett összessége.

Szóval, ha valaki bemásolja ide a siófoki programokat, az még nem tudomány, de ha azt is hozzáteszi, hogy a siófoki Zöld Takony kocsmába ne menj, mert ott a kidobó egy köcsög, és ez biztos, mert már háromszor majdnem megkéselt, na, az már szerintem lehet az :P

2010. júl. 14. 09:15
 23/27 anonim válasza:
09:15 Ez tényleg hasznos, és humoros válasz volt. meg is nyomtam a hasznos gombot. Bárcsak a Parlamentben is logikus fejtegetéseket hallhatnánk.
2010. júl. 14. 12:31
 24/27 anonim ***** válasza:

Adtam én is, hogy ne legyé' má' 0%.. :)

Bár ez úgyis csak akkor jelenik meg, ha még más is így látja.

Na, ez a pluralitás! :)

2010. júl. 14. 12:46
 25/27 anonim válasza:
A kecskével fojtatott aktus attól függ hogy milyen nemű az illető.Amennyiben nő, a válasz nem, mivel a kecskék nem a "surlódásra" élveznek,hanem a nőstény kecske által kiadott (egyébként hasonlít a doromboláshoz) hangokra.
2010. júl. 14. 17:41
 26/27 anonim válasza:
Ejj, és nem j-vel írtam a folytatottat?xD
2010. júl. 14. 17:42
 27/27 A kérdező kommentje:
Ha idejössz válaszolni, kedves OKOSTOJÁS, akkor ne bíráld felül a kérdésem! Nyilván nem azért tettem fel a Siófokos kérdéseket, mert siófoki vagyok, vagy mert lusta vagyok használni a google-t, hanem azért mert már minden létező oldalt megnéztem, de előfordulhat, hogy a siófoki emberek, vagy akik jártasak ebben, tudnak nekem segíteni további információkkal. Ennyi a történet. Nem kell játszani az agyad, meg bunkózni, úgy vélem én sem tettem ezt...
2010. júl. 18. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!