Miért van az, hogy soha senki nem válaszol a kérdéseimre?
Figyelt kérdés
Csak azért, mert nem szex témában teszem fel, attól még lehetne válaszolni, nem? Vagy akkor ne az legyen az oldal neve, hogy gyakorikerdesek.hu, hanem az, hogy jacdazagyadestegyelfelidiotakerdeseketszextemaban.hu... Pff...2010. júl. 13. 21:01
11/27 anonim válasza:
21:20 A válaszod túl hosszú :)
12/27 anonim válasza:
22.07-nek: természetesen lehet. Hátulról közelits és más ne lássa meg, mert a törvény bünteti. Ja és beteges, tehát mindjárt keress egy szexuálpszichológust az aktus után.
És legalább vigyél neki virágot (a kecskének)!!!
13/27 anonim válasza:
22.15, köszönöm! Virágot már próbáltam vinni neki, de mindig lelegeli, eddig azt hittem, az a visszautasítás :(
14/27 anonim válasza:
22:07-es.
Hát könnyebben tudnék válaszolni, ha ismerném a párodat... :D
15/27 anonim válasza:
Ha elfogata az ajándékot, az hogy lenne visszautasitás??? :-D
Na, látod, ezt teszi az iskolázottság :-DDD
16/27 anonim válasza:
biztos mert megválaszolatlan kérdéseket teszel fel...
17/27 anonim válasza:
Atomfizikus, most azt akarod mondani, hogy a kecskémnek még érettségije sincs? :p
18/27 anonim válasza:
Én például nem nagyon szoktam olyan kérdésekre válaszolni, amiről úgy gondolom, hogy a kérdező maga is kideríthetné öt perc alatt a választ az interneten, és persze olyanokra sem, amikhez nem tudok hozzászólni. A kettő metszetére (például a siófokos kérdés ilyen) meg különösen nem.
20/27 anonim válasza:
Könyörgöm! A siófoki programnak mi köze a tudományok rovathoz? Ha valaki TUDJA a programokat, az még nem TUDOMÁNYOK kategória. Ha választ vársz, a rovatot is jobban találd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!