Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy soha senki...

Miért van az, hogy soha senki nem válaszol a kérdéseimre?

Figyelt kérdés
Csak azért, mert nem szex témában teszem fel, attól még lehetne válaszolni, nem? Vagy akkor ne az legyen az oldal neve, hogy gyakorikerdesek.hu, hanem az, hogy jacdazagyadestegyelfelidiotakerdeseketszextemaban.hu... Pff...
2010. júl. 13. 21:01
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
50%

Érdekes, más meg azért szokott sírni, hogy telenyomják hülyeségekkel a kérdését olyanok akiknek fingjuk sincs róla, ráadásul így előre se tudja már hozni később, mert elvileg már kapott választ.

Akkor most mi legyen, te kisportolt agyú? :P

2010. júl. 13. 21:18
 2/27 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom, hogy milyen kérdést teszel fel, de ha a tudomány kategóriába "szeretsz" kérdezgetni, feltételezem, hogy magasabb intelligenciát feltételező kérdésről lehet szó. Itt a probléma!! A gyakorikerdesek.hu oldal átlag intelligenciája, tapasztalatom szerint nem éri el a 20-at. Ez azt jelenti, hogy túl magas az átlagnak a kérdésed, sőt ha 5 sornál többet írsz kérdésként, azt már nem is tudják elolvasni. Egyszerűen sok az agyuknak.

Aki tudna rá válaszolni, azok száma csekély, és így csökken az esély, hogy egy okos fogja meglátni a kérdésed és válaszolni!

Ha például a részecske gorsításról kérdezel, ekkor keress egy atomfizikus fórumot! A GYK nem erre való, színvonaltalan.

Ennyi :)

2010. júl. 13. 21:20
 3/27 A kérdező kommentje:
Nahát igen. De nem mindig volt ez ilyen gagyi... Egyébként csak olyan kérdéseket tettem föl, mint pl. milyen látnivalók vannak Siófokon, és milyen programok lesznek jövőhéten, de látom, ha már nem a f@szról, vagy a puncipiercingről van szó, akkor reménytelen választ várnom... És ez a gáz... Mindegy... :S
2010. júl. 13. 21:28
 4/27 anonim ***** válasza:
87%
Ne rijj! Nesze b@zmeg egy valasz! ;)
2010. júl. 13. 21:32
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem tom, én atomfizikus vagyok, IQ 20 felett, garantáltan. Szoktam válaszolni, ha kérdeznek, értelmeset. És ha látom a kérdést.

Most akkor van értelmes kérdésed is, vagy csak ez?

2010. júl. 13. 21:51
 6/27 anonim ***** válasza:
Mert még sosem jártam Siófokon és a jövő heti programom ugyanaz mint minden héten mosás ,főzés ,takarítás
2010. júl. 13. 21:54
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne becsüljük le ennyire a válaszolók IQ-ját! Minden ember más, és másként reagál dolgokra. Napi szinten bekukkantok ide, és vannak ám értelmes kérdések, és értelmes válaszok is.
2010. júl. 13. 22:01
 8/27 Plaga ***** válasza:
100%
Sokan nem tudják, de van a gyakorikerdesek.hu-nak egy speciális szűrője, ami az überszánalmaselmebeteg kérdéseket nem jeleníti meg. További problémáival forduljon ki az utcán
2010. júl. 13. 22:03
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor ha mán ilyen szépen összejöttünk, én az atomfizikustól kérdezném, hogy lehet-e szexuális életet élni a kecskével?
2010. júl. 13. 22:07
 10/27 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy sokan kényelemből v. más ok miatt nem keresnek rá a Neten. Pl:siófoki programokat megtalálná a város lapjain, ahol böngészni is tud. Csak a Google-t kellene használni tudni!
2010. júl. 13. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!