Miért van az, hogy soha senki nem válaszol a kérdéseimre?
Érdekes, más meg azért szokott sírni, hogy telenyomják hülyeségekkel a kérdését olyanok akiknek fingjuk sincs róla, ráadásul így előre se tudja már hozni később, mert elvileg már kapott választ.
Akkor most mi legyen, te kisportolt agyú? :P
Nem tudom, hogy milyen kérdést teszel fel, de ha a tudomány kategóriába "szeretsz" kérdezgetni, feltételezem, hogy magasabb intelligenciát feltételező kérdésről lehet szó. Itt a probléma!! A gyakorikerdesek.hu oldal átlag intelligenciája, tapasztalatom szerint nem éri el a 20-at. Ez azt jelenti, hogy túl magas az átlagnak a kérdésed, sőt ha 5 sornál többet írsz kérdésként, azt már nem is tudják elolvasni. Egyszerűen sok az agyuknak.
Aki tudna rá válaszolni, azok száma csekély, és így csökken az esély, hogy egy okos fogja meglátni a kérdésed és válaszolni!
Ha például a részecske gorsításról kérdezel, ekkor keress egy atomfizikus fórumot! A GYK nem erre való, színvonaltalan.
Ennyi :)
Nem tom, én atomfizikus vagyok, IQ 20 felett, garantáltan. Szoktam válaszolni, ha kérdeznek, értelmeset. És ha látom a kérdést.
Most akkor van értelmes kérdésed is, vagy csak ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!